Gå til innhold
 • Bli medlem

rolfnett

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rolfnett

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. I boka Hardangervidda de beste turene av Per Roger Lauritzen står det litt om tur langs Store Nordmannslepa. Følger også med et turkart i 1:100000. God bok og kjekt med kart på kjøpet.
 2. Så å tusle oppover et alpinanlegg i åpningstiden er helt topp?
 3. Blir vel litt feil sammenligning? Går også Stolzen både opp og ned (alt etter hva som passer), men å gå opp utforløypen på Ulriken når den er åpen er galskap både for seg selv og syklistene.
 4. Det var fint at den ikke finnes i 65l også. Da hadde jeg nok fått fryktelig lyst på en i 65 liter i tillegg, siden den er så god å gå med.
 5. Finnes Bergans Helium i 65l? Finner den bare i 55l (som jeg har selv).
 6. Flott, kort og grei rapport. Lyst til å dele de gode og dårlige tingene med oppakningen. Alltid gøy å få med seg. Rolf
 7. Takk. Det var der jeg var inne å kikket. Har du forslag til noen rute som kan være grei. Litt snø kan man leve med, så lenge det er mulighet for å bevege seg til fots.
 8. Er det mulig å gå i Etnefjellene så tidlig i mai?
 9. Jeg har ikke hatt noe problemer med varmgang. Nå antenner heller ikke plexi før 400 grader. Men har ikke merket at den har blitt myk heller.
 10. Jeg har laget en til min Omnilite Ti av en billig tynn plexiplate fra biltema, som tåler en del tempratur. Skar den til passe størrelse. Så handlet jeg noe strikk fra herfra, borret hull i plate til strikk som jeg kan skyve ben på brenner og tanken inn i. Det har fungert bra til nå. Vet ikke hvor lenge strikken holder, men 20,- for 5 meter, så går det greit å bytte når den blir slitt. Den veier vel noe over 200 gram kan jeg tenke meg.
 11. Det er vel 29 servings, altså rundt 10-12 poser i hver bøtte?
 12. Fidjadalen så ikke så galt ut nei. Takk for tips. Noe fler?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.