Gå til innhold
 • Bli medlem

Are&Loke

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Are&Loke

 • Bursdag 18. jan. 1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Hund og friluftsliv.
 • Sted
  Re i Vestfold

Nylige profilbesøk

616 profilvisninger
 1. Are&Loke

  Are&Loke

 2. Are&Loke

  2 hunde?

  Jeg er helt enig. Er desverre altfor mange hunder som skal omplasseres pga ett eller annet. Og er nok spesiellt mange av AH som blir avlivet fordi de ikke blir omplassert.
 3. Are&Loke

  2 hunde?

  Tror det viktigste er å finne den rette hunden. Og samtidig påse at den nåværende hunden ikke har mange unoter. For det er noe hund nr 2 vil ta etter. Hvert fall om du får deg valp. Mange positive ting er jo at de vil ha mye selskap i hverandre. Og de vil forhåpentligvis ta ut litt energi på hverandre i form av lek også. Jeg stortrives med 2 hunder. Til tider er det 5-6 hunder her da jeg ofte passer vorstehre for familie. Det blir i overkant mange over lengre tid. Men 2 hunder føler jeg er veldig fint for min egen del. Jeg antar du skal ha en polar rase til? Vil i hvert fall anbefale det.
 4. Du kan få komme hit og hente så mye snø du vil ha fra tomta mi. Helt gratis til og med.
 5. Bare pass på å få den rette o-ringen. Størrelse messig altså. Får du en som er bittelitt for stor eller for liten så kan det hende problemer vedvarer.
 6. Morro å se at det er mange raser som er representert her.
 7. Snart kan de vel ikke gjøre fra seg i skogen heller. Herregud. Skal vi utrydde alt som er??
 8. Jeg har en kraftig boxer gutt på snart 4 måneder og 17 kg. Skal få lagt ut ett bilde når jeg kommer hjem.
 9. Kjenner misunnelsen stiger. Hadde jeg ikke hatt barn så tror jeg at jeg definitivt kunne gjort det samme.
 10. Det som gjør at jeg vurderer en større sekk er det at jeg har en valp som skal være med på tur og ikke en voksen. Så jeg har ikke noen som kan kløve og bære litt for meg. Også er det jo aldri feil å handle friluftsutsyr
 11. Det ser altså ut for meg som om behovet for en større sekk ikke er så stort da. Jeg får pakke litt og se da. Takker for info.
 12. Jeg undres på hvor store sekker dere foretrekker. Både på kortere og lengre turer? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg lurer på å investere i en større sekk. Har en bergans Nordkapp sekk på 65 liter som jeg er godt fornøyd med. Men tror kanskje den kan bli litt snau for turene jeg har planlagt forover. Har planer om 4-7 dager på skrim fjellet med bikkja. Og siden bikkja er for ung til å kløve så må jeg bære alt selv. Dette blir rundt sommeren så Pulk er jo rimelig uaktuellt. Del gjerne erfaringer og link til sekker dere selv har gode erfaringer med. Selv om jeg er gost klar over at
 13. Her kom det mye god fakta. Håpet noen som sverget til dette type tøy kom med ett svar. Godt å se vi alle har forskjellig smak.
 14. Jeg er hvert fall super fornøyd. Det tøyet er helt ypperlig til min bruk.
 15. Det er jo smak og behag på tøy som alt annet. Men jeg føler at det trenger ikke kosta det hvite ut av øya for å være bra. Vinter bekledning legger jeg litt mer penger i. Da kulda ikke er til å spøke med. Jeg syns xxl og magasinet har mye bra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.