Jump to content

judas

Aktiv medlem
 • Posts

  174
 • Joined

 • Last visited

About judas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

judas's Achievements

 1. Hvem snakker om vektsparing i det omfanget på et telt som skal tåle full storm? Det er jo helt feil fokus:) Men det er vel en del som har totalt overkill telt ift bruken. Jeg tro også de ringenes funksjon varierer fra modell til modell. VE25 har slike ringer, og jeg tror det er verdens mest vindstabile telt.
 2. Bra svar. For egen del tenker , og praktiserer jeg at bardunene skal trekke teltet NED på bakken, mao rett ned i snøen/bakken/lavest mulig.
 3. Har foreløpig ikke opplevd at telt har blåst bort for meg. Som vintertelt/telt for mye vind hadde jeg et VE25 før. Det var ikke så mye å tenke på , teltduken blafret omtrent ikke i sterk vind. Nå har jeg handla et brukt Svalbard High 3 Camp som står ute i hagen her som vi sitter og ser på mens vi spiser middag. Idag. Det blåser 10-12 ms akkurat nå og teltet står fint det, men jeg ser jo at stenger og slik bøyer seg. ...så hva er optimal bardunering på et telt? Sikter man alle inn mot midten eller hva? Finnes det en fasit på det?
 4. judas

  judas

 5. Slutta å gå. Jeg synes det er latterlig at man skal betale inngangspenger for å få tilgang til aktører som vil ha pengene i lomma di.
 6. Jeg har prøvd det meste på min Paris, men i fjor ble jeg drittlei av alt rallemikket og kjøpte et skikkelig drag på Finn.no. Det har jeg ikke angret på.
 7. Ligger et Ringstind på finn.
 8. Liggelengde drar opp på Jannu. At man ligger sidelengs i Helsport er en stor fordel synes jeg. Mye enklere å utføre operasjoner i fortelt mens man ligger i posen f.eks. I tillegg brattere vegger i fortelt gjør mye med plassen/følelsen av plass i forteltet. Helsport er tyngre og koster ca 4500 i Norge. Hilleberg koster godt over 7000,- Ingen har noensinne greid å forklare meg hvorfor man må betale så mye mer for Hilleberg. For så mye bedre er det ikke. Kjøper du Helsporten har du 2500,- å bruke til andre ting. Feks er du halvveis til en to kilos dunpose med komftemp ned til -25 ca. ...om det er vekten som teller:) ...kun mine meninger:)
 9. Jeg og. Var innom der for å plukke opp ei børse. Gikk på tidenes dunsmell. Var for billig til å ikke kjøpe. Og jeg som ikke skulle ha dunjakke:(
 10. Spør du meg, er det snarere omvendt.
 11. TNF VE 25, Varanger 8-10. Fjellduk. Keep it simple.
 12. Allroundbrukt ? Arcteryx Theta SV. Samme gode kvalitet som Norrøna hadde for ti år siden. Dobbelt så mange sting pr. tomme som alle andre fabrikanter. Kraftig ytterstoff. Ikke snølås... Jeg vil si, med unntak av Lofoten, så er de du har sett deg ut veldig ski-spesifikke.
 13. Du får hilse fra Joachim 90-91 da:)
 14. Du bør definitivt ta kontakt med Hallgeir Hansen i Sandane om du trenger noe hjelp til prosjektet ditt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy