Gå til innhold

judas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  174
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om judas

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. judas

  Optimal bardunering...hva er det?

  Hvem snakker om vektsparing i det omfanget på et telt som skal tåle full storm? Det er jo helt feil fokus:) Men det er vel en del som har totalt overkill telt ift bruken. Jeg tro også de ringenes funksjon varierer fra modell til modell. VE25 har slike ringer, og jeg tror det er verdens mest vindstabile telt.
 2. judas

  Optimal bardunering...hva er det?

  Bra svar. For egen del tenker , og praktiserer jeg at bardunene skal trekke teltet NED på bakken, mao rett ned i snøen/bakken/lavest mulig.
 3. Har foreløpig ikke opplevd at telt har blåst bort for meg. Som vintertelt/telt for mye vind hadde jeg et VE25 før. Det var ikke så mye å tenke på , teltduken blafret omtrent ikke i sterk vind. Nå har jeg handla et brukt Svalbard High 3 Camp som står ute i hagen her som vi sitter og ser på mens vi spiser middag. Idag. Det blåser 10-12 ms akkurat nå og teltet står fint det, men jeg ser jo at stenger og slik bøyer seg. ...så hva er optimal bardunering på et telt? Sikter man alle inn mot midten eller hva? Finnes det en fasit på det?
 4. judas

  Pelletsovn Pelle

  http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71200375
 5. judas

  vilmarksmesse lillestrøm 27-30 mars

  Slutta å gå. Jeg synes det er latterlig at man skal betale inngangspenger for å få tilgang til aktører som vil ha pengene i lomma di.
 6. judas

  Hva bruker du av drag til pulken?

  Jeg har prøvd det meste på min Paris, men i fjor ble jeg drittlei av alt rallemikket og kjøpte et skikkelig drag på Finn.no. Det har jeg ikke angret på.
 7. judas

  Einmannstelt - kompakt og lett

  Ligger et Ringstind på finn.
 8. judas

  Storsylen 2+ X-strem vs. Jannu

  Liggelengde drar opp på Jannu. At man ligger sidelengs i Helsport er en stor fordel synes jeg. Mye enklere å utføre operasjoner i fortelt mens man ligger i posen f.eks. I tillegg brattere vegger i fortelt gjør mye med plassen/følelsen av plass i forteltet. Helsport er tyngre og koster ca 4500 i Norge. Hilleberg koster godt over 7000,- Ingen har noensinne greid å forklare meg hvorfor man må betale så mye mer for Hilleberg. For så mye bedre er det ikke. Kjøper du Helsporten har du 2500,- å bruke til andre ting. Feks er du halvveis til en to kilos dunpose med komftemp ned til -25 ca. ...om det er vekten som teller:) ...kun mine meninger:)
 9. judas

  Røverkjøp og gode tilbud

  Jeg og. Var innom der for å plukke opp ei børse. Gikk på tidenes dunsmell. Var for billig til å ikke kjøpe. Og jeg som ikke skulle ha dunjakke:(
 10. judas

  hvilket telt har dere?

  Spør du meg, er det snarere omvendt.
 11. judas

  hvilket telt har dere?

  TNF VE 25, Varanger 8-10. Fjellduk. Keep it simple.
 12. judas

  Erfaring med Sweet Protection ?

  Allroundbrukt ? Arcteryx Theta SV. Samme gode kvalitet som Norrøna hadde for ti år siden. Dobbelt så mange sting pr. tomme som alle andre fabrikanter. Kraftig ytterstoff. Ikke snølås... Jeg vil si, med unntak av Lofoten, så er de du har sett deg ut veldig ski-spesifikke.
 13. judas

  Prosjekt Nordfjord

  Du får hilse fra Joachim 90-91 da:)
 14. judas

  Prosjekt Nordfjord

  Du bør definitivt ta kontakt med Hallgeir Hansen i Sandane om du trenger noe hjelp til prosjektet ditt.
 15. Jeg kan slå et slag for Dragonfly. Har brukt min fra 20 pluss til godt under 30 minus. Den kan stilles meget nøyaktig på flammen og kan brenne med meget lav flamme. Jeg har kun brukt bensin på min, Og den har aldri vært åpnet. Den er nå 10 år. Meget stødig. Minusene er her som andre MSR: Kort drivstoffslange. Men på denne er det egentlig ikke noe problem. Brenneren varmer ikke ikke opp flaska. Og så bråker den som en F-16. Jeg synes for min del det bare er koselig. Lettere å høre om det er fusk eller annet tull og.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.