Gå til innhold

judas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. judas

 2. Pelletsovn Pelle

  http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71200375
 3. vilmarksmesse lillestrøm 27-30 mars

  Slutta å gå. Jeg synes det er latterlig at man skal betale inngangspenger for å få tilgang til aktører som vil ha pengene i lomma di.
 4. Hva bruker du av drag til pulken?

  Jeg har prøvd det meste på min Paris, men i fjor ble jeg drittlei av alt rallemikket og kjøpte et skikkelig drag på Finn.no. Det har jeg ikke angret på.
 5. Einmannstelt - kompakt og lett

  Ligger et Ringstind på finn.
 6. Storsylen 2+ X-strem vs. Jannu

  Liggelengde drar opp på Jannu. At man ligger sidelengs i Helsport er en stor fordel synes jeg. Mye enklere å utføre operasjoner i fortelt mens man ligger i posen f.eks. I tillegg brattere vegger i fortelt gjør mye med plassen/følelsen av plass i forteltet. Helsport er tyngre og koster ca 4500 i Norge. Hilleberg koster godt over 7000,- Ingen har noensinne greid å forklare meg hvorfor man må betale så mye mer for Hilleberg. For så mye bedre er det ikke. Kjøper du Helsporten har du 2500,- å bruke til andre ting. Feks er du halvveis til en to kilos dunpose med komftemp ned til -25 ca. ...om det er vekten som teller:) ...kun mine meninger:)
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  Jeg og. Var innom der for å plukke opp ei børse. Gikk på tidenes dunsmell. Var for billig til å ikke kjøpe. Og jeg som ikke skulle ha dunjakke:(
 8. hvilket telt har dere?

  Spør du meg, er det snarere omvendt.
 9. hvilket telt har dere?

  TNF VE 25, Varanger 8-10. Fjellduk. Keep it simple.
 10. Erfaring med Sweet Protection ?

  Allroundbrukt ? Arcteryx Theta SV. Samme gode kvalitet som Norrøna hadde for ti år siden. Dobbelt så mange sting pr. tomme som alle andre fabrikanter. Kraftig ytterstoff. Ikke snølås... Jeg vil si, med unntak av Lofoten, så er de du har sett deg ut veldig ski-spesifikke.
 11. Prosjekt Nordfjord

  Du får hilse fra Joachim 90-91 da:)
 12. Prosjekt Nordfjord

  Du bør definitivt ta kontakt med Hallgeir Hansen i Sandane om du trenger noe hjelp til prosjektet ditt.
 13. Jeg kan slå et slag for Dragonfly. Har brukt min fra 20 pluss til godt under 30 minus. Den kan stilles meget nøyaktig på flammen og kan brenne med meget lav flamme. Jeg har kun brukt bensin på min, Og den har aldri vært åpnet. Den er nå 10 år. Meget stødig. Minusene er her som andre MSR: Kort drivstoffslange. Men på denne er det egentlig ikke noe problem. Brenneren varmer ikke ikke opp flaska. Og så bråker den som en F-16. Jeg synes for min del det bare er koselig. Lettere å høre om det er fusk eller annet tull og.
 14. Hvor stor sekk bruker DU?

  Bora 95. Er veldig opptatt av å ha én ting som kan brukes til alt, derfor så stor. På korte turer slurver jeg litt med klespakkinga så jeg for opp volumet såpass at sekken sitter bra på ryggen. I tillegg har sekken gode kompreimer. Til dagsturer har jeg selvsagt en liten 30 liters ski/sykkel/skole/dagstursekk i tillegg.
 15. Nedoveregenskaper 75mm vs BC Magnum

  Du vil jo få et annen trøkk over skien med en 75mm binding. Sålen vil jo være med å presse skia ned når du løfter hælen. ...Crispi Svartisen ser jo interessant ut. Om den ikke er for stiv da. Ellers skjønner jeg ikke at ingen har laga en BCstøver med mulighet for kabel/Kandahar oppsett i tillegg til tåbindingen noe ala Voilé 3pin.
×