Gå til innhold
 • Bli medlem

Daff

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Daff

 • Bursdag 02. april 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skien

Nylige profilbesøk

845 profilvisninger
 1. Daff

  Daff

 2. Denne var interessant. Gamletorvet sport på Gjøvik selger dette merket: [Hidden Content] Noen med erfaringer med merket?
 3. Forsendelsen kom raskt og enkelt fram uten klør, uten at jeg ba om enkel behandling.
 4. Og hvordan skal folk få erfaring hvis de ikke skal få slippe til?
 5. Jeg kjøpte fra hanibal.cz og brukte Chrome som tolk. Selve kjøpet gjennomførte jeg over epost og betalte med overføring. Forsendelsen kom raskt og enkelt frem.
 6. Jeg har Koteka 290 og er veldig fornøyd med den. Bruker ikke den på de kaldeste nettene vår/høst/høyfjell, men den er veldig behagelig til sitt bruk. Skulle jeg kjøpt en ny pose for de kaldere nettene i tresesongen så ville jeg gått for Koteka 500. Har også en SirJoseph til barna, den har også levert veldig bra. Prismessig kjøpte jeg fra Tsjekkia da det var mye å spare på det.
 7. Opplegget var veldig bra. Det deltok ca 40 stykk med en overvekt av barnefamilier. Folk var veldig fornøyde og det var bra innsats fra frivillige og arrangører. Her er Vardens reportasje fra arrangementet: [Hidden Content] Om alle som deltok vil kalle seg selv "friluftsmenneske" er irrelevant. Her fikk alle en god opplevelse med å være ute og mine barn har nok av turer med kun meg som selskap. At de nå fikk noen å leke sammen med gir de bare flere gode opplevelser i "opplevelsesbanken" ved siden av de andre minnene.
 8. Jeg tar med meg kidsa ut med teltet. I utgangspunktet var planen egen tur, men på Svanstul (Sauheradfjellet) virker opplegget såpass interessant for de små at jeg tror de har glede av det. Så blir natt ute på Svanstul her.
 9. Gikk fra Tinnhølen i slutten av juli. Ned mot 0-3 grader om nettene, snøskavler her og der. Fra ca. 1300moh så lå det noe is på vannene, men ikke noen isdekte. Kaldt i vannet for fiske.
 10. Dette teltet er å finne på Helsport-outlet ([Hidden Content]) til kr. 4950 nå. Jeg hadde i utgangspunktet sett for meg et lettere 3-mannstelt som Hilleberg Anjan 3GT for sommerbruk. Men den ekstra komforten og outlet-prisen fikk meg til å teste ut dette Helsport-teltet. Håper jeg ikke kommer til å angre på 800gram mer i vekt slik at det må enda et telt inn i samlinga.
 11. Jeg mente på Saitaris, men ser nå at det er feil. Riktig er: Keron 4, 3 stenger Keron 4GT, 4 stenger Saitaris, 5 stenger
 12. Keron 4 veier 2 kg mindre og Keron 4GT 1 kg. Det er 15 cm lavere, men det er også færre stenger (3/4 kontra 5 ). Som turpappa selv er jeg veldig glad for at jeg valgte Keron 4. Med unger på tur fyller sekken seg raskt, og 2kg på teltet betyr noe. Og vi har fortsatt plass i teltet. Edit: Endret feil informasjon om antall stenger. Leste dokumentasjonen helt feil.
 13. Jeg gikk for Keron 4. Mye på grunn av prisen på Fjellsport. Der er Keron 4 priset lavere enn Keron 3, og med forumrabatt kom teltet på 6700. Det er billig. I utgangspunktet så jeg på 4gt, men 3000 kr for større fortelt vurderte jeg at det ikke var verdt. Og med vekta jeg sparer kan jeg dra med meg en tarp hvis jeg trenger ekstra ly. Keron 4 passer fint til en familie på fire. Vi kan legge oss hvilken retning vi vil og selv fruen var imponert over plassen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.