Gå til innhold
 • Bli medlem

West

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  177
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om West

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. For å svare på overskriften: 1. Ja, jeg har hund 2. Og når det gjelder rase så er jeg hvit
 2. Hei Anne. Hvordan var forholdene spesielt mellom Øyuvsbu og Svartenut? Skal en kort lørdag-søndag tur kun tur/retur Svartenut fra riksvegen for å få testet noe nytt utstyr før jakta starter. Har trasket mye i områdene i 25 år, men ingen turer i sommer. Har bare sett fra andre bilder at det har vært usedvanlig mye snø på heia i år.
 3. Jeg tror ingen deler av Setesdalsheiene er brukbare for fottur før godt ut i juli. Disse bildene er tatt på Brokke-Suleskar i går.
 4. Hadde også tenkt å kjøpe meg en Sea to Summit. Litt usikker fortsatt for hvilken modell jeg skal gå for.
 5. Takk for tips. Reiser også over om 12 dager og blir der i ca 1 måned. Tenker å ha noen dager i Yosemite, men er ikke sikker på hva vi skal finne på der.
 6. En på jobb var i påska vitne til to stk på snøscooter som kjørte i ring og jaget en elg opp til nesten 1300moh på Setesdalsheiene. Han var bare på ski, og forsøkte å få tak i de, men rakk ikke frem. Han har meldt det til naturoppsynet i Bykle. J**la idioter!
 7. Ved soving ute vinterstid eller på høye fjell bruker jeg alltid en Sigg flaske av metall med varmt vann. Pakker den inn i et par ull-sokker så den ikke blir for varm. Og så legger jeg den ca mellom knærne. Har mann en god sovepose holder den varmen mer eller mindre gjennom hele natten.
 8. Går fint det, men helst med en varmekilde som bål etc. Se blant annet disse videoene:
 9. Enig i det. De planleggingskartene har jeg gått på et par ganger hvor jeg utelukkende gikk på DNT nett. Fungerte fint det. Nå har jeg vært så mye på tur at jeg ikke blir stresset om jeg skulle havne dårlig vær. I verste fall graver jeg meg ned og tar fatt igjen når vær/sikt er bedre. Har ligget værfast både på hytte, telt og snøhule fra 1-3 dager. Viktig å være forberedt på "det verste". Heldigvis er de fleste Nordmenn utstyrt med god friluftsfornuft og rimelig god respekt for fjellvettreglene. Og da går det som regel bra. God tur til trådstarter uansett. Misunner deg turen. Pga l
 10. Kan ikke ta det på stående fot, men jeg kjøpte en samlepakke hos DNT som dekket Hardangervidda.
 11. Trenger ikke GPS for å gå i fjellet Har gått Hardangervidda på kryss og tvers vinterstid. Både med telt eller hytte-til-hytte. Aldri med GPS. Kan kart og kompass veldig godt. Når det skal sies så gikk jeg til innkjøp av GPS for noen år siden. Og 2-3 ganger på Setesdalsheiene tok jeg den med i sekken for gøy. Tok den kanskje opp en pause eller to for å se litt på den, men stort sett fikk den ligge i sekken. Ellers anbefaler jeg å snu ruten 180 grader. Jeg foretrekker å gå Finse - Haukeligrend. Liker beste å gå mot solen. Så blir man så brun og fin. Hehe. PS! GPS brukes litt nå, m
 12. Var godt å høre at det var en "fornuftig" forklaring. Men med tanke på at 999 av 1000 på MC sikkert kjører på vei så var det nok ikke mange som skjønte at du mente motorcross. Tror kanskje jeg hadde sagt motorcross også i stedet for MC som de fleste forbinder med 2 hjulinger på asfalt for å unngå forvirring Du skrev jo også at du dro på tur med Motorsykkel og da igjen tenker nok de fleste noe helt annet. Men uansett, godt å lese at det var andre ting som lå bak alle dine krasj hvis ikke hadde du nok allerede brukt opp minst 8 av dine 9 liv.
 13. Hææh?? Kødder du? Unnskyld meg, men du må gjøre noe stokk-stein galt når du er i trafikken. Jeg har kjørt både bil og MC sammenhengende i akkurat 25 år i år. Har aldri(!) krasjet på hverken bil eller MC. Og jeg kjører mye. Mange tusen km hvert år på MC i Nord-Europa, og har kjørt USA på kryss og tvers på Harley. Tror kanskje du bør gå litt i deg selv å tenke litt på hvordan du er i trafikkbildet.
 14. Mulig noe jeg ikke har fått med meg her, men hva er denne hetsen mot medlemmer i Rogaland? Jeg er medlem i Kristiansand DNT, og Setesdal- og Ryfylkeheiene er min lekegrind. Har sikkert over 150 døgn på Rogalandshytter, og jeg har aldri opplevd folk på disse hyttene som hverken utrivelige eller "klysete". Like trivelige folk det som DNT folk generelt. Merkelige kommentarer her synes jeg. Og veldig off-topic.
 15. Har slik jeg også og har også lagd akkurat samme løsning Har faktisk 3-4 stk. Tar de med overalt. Storby ferie, handleturen, strandturer etc. Tar ingen plass
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.