Gå til innhold
 • Bli medlem

alexandr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lagersalg på Columbia Sportswear, Mountain Hardwear og Sorel i Drammensveien 130 c på Skøyen, 5.-6.mai 12-20, 7. mai 12-18, 8. mai 10-16, 9. mai 11-15. Godt utvalg av sekker, telt, soveposer, sko og klær. Opptil 70% på butikkpris. (via Hvitserk på facebook)
 2. lykke til, climb safely! er det noe sted hvor man kan følge med på ekspedisjonen din? alex.
 3. island peak burde vel neppe by på noen større problemer, ihverfall ikke sålenge dere har litt erfaring fra høyden.. innmarsjen er vel uansett såpass lang at dere burde være godt rustet for et eventuellt toppstøt noen dager etter ankomst BC. dere kan jo eventuellt følge et opplegg som de lokale tilbyr, dagsplaner finner dere masse av på nettet, men på egen hånd. kili og elbrus har vel gitt dere nok erfaring til at dere vet sånn ca hvordan det ligger an ifh til mat, bæring osv.. så får dere eventuellt se om dere skaffer dere bærehjelp, men ingen guide. burde ikke koste all verden. såvidt j
 4. om du skulle vurdere den siste der, kan du også vurdere La Sportiva Batura - samme type sko, med intergrert gamasje. jeg er utrolig fornøyd med mine. Alex.
 5. IHI er den eneste forsikring som gjelder om du skal bevege deg over 4000 moh. mange av standard-selskapenes forsikringer vil ikke tre i kraft om du skader deg og trenger rescue over 4000m, så sjekk dette nøye. IHI.com er både billig og særdeles enkle å ha med å gjøre, jeg har brukt dem ved evakuering fra fjell i Kina. alex.
 6. På vei ned Chérè Couloir på sida av Mont Blanc de Tacul august 2008.
 7. det å anbefale noen Diamox er vel strengt tatt litt på kanten, ihvertfall når du i tillegg sier at man dermed kan trappe ned på vannkonsumet. dette strider mot de fleste regler for "sunn høydeklatring" - hydrering vil være det viktigste du gjør på det fjellet. jeg ville mye heller trappet opp vannkonsumet, og droppa diamox'en. når du i tillegg sier at du har lite høydeerfaring synes jeg dette blir - som jeg sier - litt på kanten. dog har du andre gode poeng, eksempelvis å ta ekstra hviledager lengre ned, gå VELDIG sakte og å sove lavt/gå høyt, noe som er standard leveregler om man skal fu
 8. aha. så ikke muligheten for overskrifter på hvert enkelt innlegg.. får håpe de har samme tilbud i Trondheim, stikker innom en tur imorra.. a.
 9. Tanzania Rift Valley virka på meg som den mest profesjonelle turoperatøren på fjellet. bra guider, bra med sikkerhetsutstyr (gamow-bag bl.a.) og store fine telt. jeg reiste med et anna firma, men ville ikke nølt med å dra med Tanzania Rift Valley neste gang. alex.
 10. Rei.com har et sinnsykt bra tilbud på La Sportiva Spantiks akkurat nå, 35% rabatt, noe som blir 450$ = 2600 kroner. selv med moms, frakt og toll og alt blir det betydelig billigere enn hva man kan få dem til her hjemme.. [Hidden Content] alex.
 11. jeg bruker denne sekken som vanlig dagstursekk, og den funker i så måte ypperlig, foruten at jeg ikke nødvendigvis har med meg all verden på enkle turer, og at man dermed ikke fyller sekken. den kan dermed bli litt "løs", uansett hvor mye du strammer og komprimerer, men det vil de fleste sekker som ikke fylles bli.. jeg synes den funker ypperlig, men om du skal kun bruke sekken til dagsturer burde du kanskje vurdere varianten på 28 liter istedet.. den har fortsatt de samme festene og mulighetene på utsiden av sekken, så du kan fortsatt toppture og klatre is og hva du nå enn vil med den og
 12. La Sportiva Batura er også er ok alternativ. alex.
 13. rei.com, backcountry.com er store firma med bra priser. ofte prisgaranti. ellers kan du bare gjøre produktsøk på google, alle de store firmaene finnes der, samt en hel masse små som også kan tilby bra priser på endel produkter.. alex.
 14. Mountain Equipments Dreamcatcher-serie er helt fantastisk, dog kan tilogmed den tykkeste kanskje bli litt vel kald for deg, ut ifra hva du har satt som kriterier.. dog brukte jeg min Dreamcatcher 500 (komfort +3 tror jeg) med minus 14 i teltet her forleden.. du får sjekke hva som er komfort-begrensninger osv på dem.. greia med posen er dog at den har stretch i seg, dvs at du kan ligge med bøy i bena og bena ut til siden osv, uten at den blir trang. ihvertfall helt genialt for meg som sover i 100 forskjellige posisjoner og med bena til alle kanter.. Alex.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.