Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/10/2013 in all areas

 1. Kan gledesstrålende og ørlitt stolt melde om at den første telturen på åsen med vesla (6 år) er gjennomført med stor bravur! Og det fristet til gjentagelse for oss begge Turen gikk til Nedre Tverrvatnet på Veståsen i Nordre Land, en plass der jeg har mange gode barndomsminner fra. Vi dro oppover på lørdag og parkerte bilen rundt klokka to. Jeg hadde lagt opp til å gå inn til leirplassen, cirka 500 meter, med hele oppakningen fordelt på to sekker. Vesla måtte fint bære egen sekk, selv om hun endte opp med kun å bære sitt eget liggeunderlag, sitt eget smågodt og badedrakt. Resten ble visst opp til meg Med teltet oppe og leirplassen i orden gikk dagen fort unna med vassing, utforsking av spennede bekk,pølsegrilling og myggklasking. Og ikke minst lesing av Ronja Røverdatter! Finere setting for høytlesning av den historia skal man lete lenge etter Natta gikk kjempefint og vesla var så flink til å sove i telt (ikke første gangen i telt, har "øvd" litt på campingplass og på hytta), og sov helt til ti på søndag. Søndagen gikk unna i en fei med med mer vassing, utforsking av bekk samt et maurprosjekt jeg må innrømme at jeg ikke helt fikk taket på, men framgangsmåten var svært så vitenskaplig. Ved middagstider pakket vi sammen leiren vår og la turen strategisk innom bestemor på hjemveien Neste tur er allerede på prat!
  2 points
 2. Post flyttet. Jeg personlig ville gått for en 3-sesongers som gikk ned til -10 (gjerne dun). Det kommer nok til å bli min 3-sesongerspose når den tid kommer Forresten så er det ofte kvinner som har behov for en varmere pose enn menn. Gjerne sånn det blir beskrevet av produsentene.
  1 point
 3. kalhovd mårbu lågaros sandhaug rauhellern mårbu back kan kutte sandhaug ved evt. sen fremdrift eller problemer, eller også lett å utvide. dersom dere ikke gidder å gå samme vei fra mårbu 2 ganger kan for eksempel mygghølet mogen vurderes på vei ut
  1 point
 4. Kjøp en famous grouse 0,5l i plast på polet, drikk den opp og voila whiskey flaske til flergangsbruk. hvor lenge skal varene ligge på ny flaske og hvorfor ? bare lurer..
  1 point
 5. Jeg dro med meg mann, svigerforeldre og ungene (4,5 og nesten 3) opp på Lomseggen i går, rundt 750 høydemeter (gikk opp til utsiktspunktet på tuppen). Ok, det var kanskje i lengste og bratteste laget for ungene, spesielt ned igjen. Men det gikk! Knallvær med strålende sol og klar utsikt både mot Rondane og Galhøpiggen. Minsten gikk selv til det gjensto 50-100 høydemeter, mens eldste så og si spratt opp fram til minsten ble plassert på ryggen, og måtte deretter lokkes til toppen. Vi brukte god tid, 4,5 time opp inkl pause midtveis, en drøy halvtime på toppen og neste 3(!) timer ned. Det var bratt og jeg måtte hjelpe eldste endel, mens mannen bar minsten i bæresele. Men det var noen stolte unger som satt og så på toppen mens de spiste pizza etterpå!
  1 point
 6. TurNisse

  Hva har du kjøpt nå!

  ble et SynMat UL, 7M og en Echo Pocket Scope 7x18 Klarte å redusere handlekurvne fra 8 ting til 2 ting... outnorth.no har gratis frakt i helgen uansett ordrebeløp
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy