Gå til innhold
  • Bli medlem

Valg af ny sovepose


Anbefalte innlegg

Jeg søger en ny 3 sæsons sovepose, til brug vår, høst og vinter i Danmark(har dun jakke og buks som forstærkning). Idag har jeg en gammel cumulus panyam 450 https://cumulus.equipment/eu_en/down-sleeping-bag-panyam-450.html som efterhånden trænger til at få fyldt nye dun i, den er ikke nær så varm mere.

jeg sover oftest på siden eller maven, og vender mig flere gange om natten.

jeg har kigget lidt på disse to.

https://sierradesigns.com/nitro-quilt-20/  den er uden stropper til liggeunderlaget, hvilket jeg finder positivt, da de oftest er noget rod, såfremt man skal op om natten og tisse.

https://sierradesigns.com/cloud-20/ funktionen uden lynlås, virker smart, men er den det også i praksis. Eller kan man for nemt åbne op i søvne, så der kommer kold luft ind. 

Så hvis nogen har erfaringer med dem, eller andre gode forslag, til en pose/quilt man nemt kan vende sig i, og som ikke glider op og baner for kold luft mens man sover. Så vil jeg gerne høre om dem.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Fiskepadde skrev (18 minutter siden):

Har du prøvd å vaske Cumulus posen? Eventuelt kontaktet Cumulus for å få litt påfyll av dun? Mulig det er en rimeligere løsning om posen ellers er i god stand. 

Ja den er vasket med dun vaske og pleje middel, efter chat med cumulus om hvilket vaske plejemiddel og om type af vaske maskine.

cumulus vil gerne fylde den, men fragt Danmark Polen og tilbage igen, samt prisen for arbejdet, er næsten det samme som en ny pose fra Sierra. Så er fragten endda uden forsikring. 
 

posen er næsten 14 år gammel og er blevet brugt meget. Jeg har været/er glad for den,. Men som skrevet så sover jeg uroligt og vågner ofte op med hovedet væk fra åbningen, så hvis en anden type,pose er bedre og til næsten samme pris. Så ville det måske være bedre brug af mine penge 🤔

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.