Jump to content

Helsport Rago Spring Lady vs Warmpeace Viking 300


Recommended Posts

Hei!

Trenger litt hjelp med valg av sovepose (sommerpose) fra mai-sep. Skal hovedsakelig brukes til hengekøye evt. teltur i lavlandet (Østlandet). Er 160 cm høy og fryser lett. Ønsker en sovepose som er lett, men også varmer godt. Har sett ut to soveposer hhv. helsport Rago Spring lady og Warmpeace Viking 300 short wide, noen som har erfaringer med disse? Evt. har anbefalinger på andre soveposer. Maxpris 3000 kr. 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg har WP Viking 300 Long Wide som jeg har brukt ca. 40 netter tilsammen over 4 turer. Hvis du fryser lett kan det hende du skal se etter noe som er litt varmere. Det skal ganske mye til før jeg fryser, og sover stort sett bare i boxer, men på turen ved Vonsjøen  i 2017 hvor vi hadde nattetemperaturer ned mot 5 grader på 750m høyde måtte jeg på med tynn ull noen av nettene. Min Helsport Alta har ca. samme temperatur rating men der gikk det helt fint i samme temperatur, men den har varmekrage og bedre tetting på hetten, så det er nok noe av forklaringen.

Viking 300 har jo en ganske fin vekt og pakkvolum, så du kan jo kanskje sove med ull på kroppen for å kompensere, det er jo litt smak og behag. Ev. satse på at du kommer til å overnatte i temperaturer som ligger godt over 5 grader. Jeg kjenner ikke så godt til hvilke temperaturer man kan forvente i lavlandet på østlandet i perioden mai-sep.

Jeg er for øvrig veldig fornøyd med min Viking 300. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy