Jump to content

Hiver +


turthomas

Recommended Posts

Hei noen som vet om kvaliteten på disse har blitt bra igjen etter flytting av produksjonen for en tid tilbake. Kunne tenkt meg en å ha med om vinteren og vil ha en som bare er å åpne opp i motsetning til slangebrenneren som jeg synes blir litt skvisa i en fullastet pulk. Eller kanskje en 111 er å foretrekke 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Har bare erfaring fra tiden med litt problemer.  Testet 2 stk og begge gikk i retur. Brenner burde jo være bra men en vet aldri.  Er det noe feil får du jo byttet men litt kjedelig å satse på hvis det er kort tid til du skal på tur. Jeg endte med en 8R istedet. Den er fin til dagsturer etc men ikke så høy effekt. Til fyring er nok 111/hiker+ bedre.

Link to comment
Share on other sites

Det må innrømmes at jeg er litt forsiktig med nyvinninger, men er kjempefornøyd med Nova som er slangebrennervarianten.  (Min er fra før problemene oppstod) men jeg har tro på at de nå har kommet over dette stadiet. På den annen side hvorfor ikke bare få tak i en pent brukt gammel 111 med bråkebrenner, ellet T brenner. (høyreratt) disse er jo utrolig driftsikre på parafin, og ofte tilgjengelige for rundt 500 kroner.

 

dsk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg har god erfaring med Optimus 111. Det er et solid kokeapparat med god effekt som er enkelt å reparere. Det skal sies at det er vanskelig å oppdrive reservedeler til denne ettersom den har gått ut av produksjon. Når det gjelder Optimus Hiker+ var jeg med å teste denne til bruk i Forsvaret. Her var et gjengående problem lekkasje mellom tank og brenner, noe som er svært uheldig. Ellers minner den mye om 111. Hiker+ ble ikke valgt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy