Jump to content

fiske rundt vrådal


tklami

Recommended Posts

Annonse

http://www.vraadal.com/Aktoer/Vraadal-Sportsfiskarlag

 

"

Vrådal Sportsfiskarlag vart stifta i 1986. Bakgrunnen var mange tidlegare gode fiskevatn som på grunn av sur nedbør nå var tome for fisk. Ein ville gjere det ein kunne for framleis å få rike fiske- og naturopplevingar, og få vakande liv i det som nå var fisketome vatn. Gjennom kalking, kultivering og fiskeutsettingar har ein nå fått attende gode fiskebestander med fin fisk.

Truleg har det aldri vore så gode forhold for fritidsfiske som det nå etter kvart er blitt. Mange vatn har god fiskebestand med fin fisk, nokre av vatna har liten men stor fisk, og nokre få er overbefolka på grunn av for gode tilhøve for gyting. I alt har vi omlag 30 små og store vatn, elvar og tjønnar som vi disponerer til fiske. I tillegg har vi samarbeid om fiskekort i Vrådal slik at medlemmer i Vrådal Sportsfiskarlag kan fiske i dei fleste vatna i Vrådal på sitt medlemskort.

Alle som bur i Kviteseid kommune kan vere medlemmer, og prisen er bare kr.150 for familie, og kr.100 for enkeltmedlem. Vi har om lag 250 medlemmer totalt.

Fiskekort kan kjøpast m.a. på Esso og hos Vrådal Sport & Fritid.

Grovt sett reknar vi med fire fiskeområde: 1. Sinnesheia (mellom Vråvatn og Bandak). 2. Nær sentrum i Vrådal. 3. Kaldvatnområdet (mot grensa til Tørdal). 4. Sør for Hægefjell (mot Fjone over grensa til Nissedal)."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy