Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Var på tur med mine to sønner, og mat er selvfølgelig viktig.

Meny første kveld.

Et passe stort stykke frosset indrefillet av okse.

En pose vokmiks fra frysedisken.

Ca. en halv flaske østerssaus.

Ris eller potetmos.

Kjøttet ble skåret i tynne skiver og stekt.

Vokmiksen fikk seg også en omgang i stekepanna før alt ble blandet sammen i ei gryte og tilsatt saus og litt vann. (Smak gjerne til med litt sukker.)

Maten ble kjempegod, men da turen var slutt og sekken skulle pakkes ut etter 4 dager kom overraskelsen.

Kjøttet som var frosset hadde selvfølgelig tint i løpet av dagen og blod hadde lekket ut av posen og ned i sekken.

Det stinket råttent kjøtt lang vei.

Moralen må være:

Ta gjerne med god mat på tur, men pakk den godt inn så du ikke angrer når du kommer hjem.

Annonse
Gjest PaperCut
Skrevet
Var på tur med mine to sønner, og mat er selvfølgelig viktig.

Meny første kveld.

Et passe stort stykke frosset indrefillet av okse.

En pose vokmiks fra frysedisken.

Ca. en halv flaske østerssaus.

Ris eller potetmos.

Kjøttet ble skåret i tynne skiver og stekt.

Vokmiksen fikk seg også en omgang i stekepanna før alt ble blandet sammen i ei gryte og tilsatt saus og litt vann. (Smak gjerne til med litt sukker.)

Maten ble kjempegod, men da turen var slutt og sekken skulle pakkes ut etter 4 dager kom overraskelsen.

Kjøttet som var frosset hadde selvfølgelig tint i løpet av dagen og blod hadde lekket ut av posen og ned i sekken.

Det stinket råttent kjøtt lang vei.

Moralen må være:

Ta gjerne med god mat på tur, men pakk den godt inn så du ikke angrer når du kommer hjem.

Støttes... i tillegg er det alltid praktisk å pakke ut av sekken senest dagen derpå :-). Det er utrolig hva som kan vokse på stekepanna til stormkjøkkenet på en uke

Skrevet

Sekken blir alltid pakket ut senest en dag etter hjemkomst, men i dette tilfelle så varte turen i fire dager og neste morgen ble den pakket ut.

Sekken er sort og når solen skinner blir det nok ganske god temperatur på innsiden. Da koser nok bakteriene seg i alt som kan bederves tenker jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.