Jump to content

Christoball

Aktiv medlem
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Christoball

 1. Christoball

  Christoball

 2. Christoball

  Vestfold

  Hei! Er det noen her inne som kan fortelle meg om det er noen fine boltede ruter her i vestfold? Jeg startet å klatre for et halvt år siden i utladet og har blit helt hekta! Men nå som jeg er tilbake til moderlandet, så trenger jeg sårt en vegg å klatre på, og jeg har ingen kjennskap til mulighetene her. Christoffer.
 3. Christoball

  Hemsila

  Noen som vet hvordan forholdene i elvene i Hemsedal er nå?
 4. du kan kjøpe min om du vil. Blir aldri brukt.
 5. Det fungerer veldig bra i skogen. Det sitter ganske tett, uten å virke kvelende på hunden.
 6. På en hund med lange ører og full gallopp, så var ikke det halsbåndet noe for meg Leter etter en form for vest med montasje på topp. Kan se for meg det er kult på jakt eller generell trening på fugl.
 7. Hei! Jeg har klart å få litt jordslag på mitt helsport fjellheimen x-treme 2 camp innertelt. Dette kombinert med flere års bruk med hund, så ønsker jeg å vaske det. Er det noen som vet om dette lar seg gjør i maskin? evt. om noen har tips til å friske det opp litt Christoffer
 8. Når du sier du tar timelaps bilder med ditt D80, bruker du den da opp mot en data hvor du bruker et intervalometer? isåfall hvordan?
 9. Hei! Jeg gikk fra finse til tuva i påsken i fjor, med god tro på supert fiske. Viste seg at mitt isbor inkl. forlenger ikke var langt nok På finse prøvde vi å kjøpe fiskekort. Det hadde ikke de vi snakket med hørt om hvertfall.. Arrester meg gjerne om jeg tar feil her. Lykke til og god tur!
 10. jeg kjøpte tau fra magasinet.no tror det var av samme merke som paris pulken de selger. 89,- for 15m. det var mer enn nok for meg. jeg boret et par ekstra hull for å få flere festemuligheter til stroppene. lagde løkkn og knøt på undersiden for hvert hull. lykke til.
 11. Skjønner hva du mener hvertfall den matta jeg bruker, krever en god slump med veske for at det skal trenge gjennom. i en bøtte med vann så skal man vri å vende godt på den før den blir dryppende våt den er ganske tett vevd. jeg har sølt rødsprit på den en god del ganger, ettersom jeg bruker en tåplelig spruteflaske. tar det hele med knusende ro og kniser et par-tre fingre over flammen. Funker veldig fint for meg.
 12. det er en lodde-matte jeg bruker, den tåler direkte ild fra propan og mapp-brenner. Jobber som rørlegger, å den blir flittig brukt med lodding inntil vegger osv. jeg har sølt rødsprit på den flere ganger å det er null stress.
 13. jeg lagde en post i natt hvor jeg lurte på om jeg skulle tatt inn noen slike for å selge videre til folk her på fjell forum. men jeg fikk et svar hvor jeg kjente jeg bare ble irritert. send meg en pm så kan jeg se hva jeg får til
 14. Hei! Jeg bruker en liten lodde-matte fra jobben. tåler 750 grader. (tørr)
 15. For en brannfakkel tråd-starter viste seg å ha. For min del kan folk holde seg til det di selv ønsker, om det være seg 14 liggerunderlag eller bare ett. Nå er ikke jeg gamle karen, men siden mine første telt turer fra barneskolen med venner og telt fra rimi. Så oppfatter jeg at erfaring er alfa og omega. Det er noe jeg tror mange her vil kjenne seg igjen i. For min del, så har jeg hatt like mange flotte turer med bambus stanga og dupp arvet fra gamlingene, som jeg har med alt annet pikk-pakk jeg har hatt opp igjennom. Og nå, hvor livet er mer eller mindre stabilt økonomisk, og jeg kan finpusse på det jeg måtte ønske av komfort og moro saker. Så har det definitivt ikke lagt noe demper på det jeg søker ute i naturen. Ellers syns jeg dette var en stereotypisk forum tråd. Populær, engasjerende tema, dobbelt-moral, off-topic, noen undrer og noen forteller, og ikke minst forskjellige folk Flott forum, heldigvis har alle hvertfall en dragning mot det fri!
 16. Da jeg skulle lage trekk på pulken min, så valgte jeg å bruke små bolter, muttere og skiver, samt en list til forsterkning, fremfor popnagler. kanskje det kan fungere for deg og, kanskje lage en base av en aluminums plate på begge sider av pulken.
 17. I think the helsport tent descriptions seem to fit the actual life-size description. I also guess you have seen this already, I have the fjellheimen x-trem 2 camp, and as you can see on the schematics the persons look kinda close to each other. But even with full tent ( two persons ), mats and sleeping bags we use the multi-fuel burner in the middel (chest area) So in my opinion, with me being 6'3" i think a 2+ tent, would fit just right. I know for a fact, that the helsport staff in trondheim are very helpfull. Maybe you could send them an e-mail or call them. They helped me out when i was cought between a rock and a hard place due to some tent issues. Good luck. oh, and by the way, if you're in Hamar or Lillestrøm during "villmarksmessen" expo, Helsport got tent stands there
 18. hehe, kanskje litt sært, hvis målet er å ha den i en jakkelomme, men er spent på svaret du får. Nips er gøy
 19. Hvis det er noen andre som finner dette interessant i fremtiden, så kan jeg fortelle at jeg kom i kontakt med mannen bak DOGCOLLARCAM.
 20. Hei! Jeg prøver å snike meg frem på nettet, for å lete etter en slags tutorial eller ferdig laget montasje-sele, til GoPro, for hunder. Tenke dette kunne vært et artig prosjekt til årets skogsfugljakt. Er det noen her som har noe erfaring med dette? (kanske tåpelig prosjekt) Jeg vet at Contour kamera har denne løsningen for salg. (www.magasinet.no) PS. Kjære moderator, tenkte denne posten kunne passet under jakt også. Så det blir en dobbeltpost. Slett gjerne en hvis det føles riktig.
 21. Gordon Setter. 4 år. Er med på tur hele året rundt. Glad i kløv.
 22. For meg har pulken blitt; vinterens kano. Du kan koste på deg det lille ekstra om du ønsker.
 23. Hei! Jeg driver å planlegger en tur fra finse til haukeliseter i påsken. Har et par ting jeg lurer på. - Hvilken rute har dere å anbefale? - ca. Hvor langt er det? - Hvor lang tid ville dere satt av ? Jeg var på hardangervidda for første gang i påsken 2012. Da gikk jeg finse - kjeldebu - krækkja - tuva - ustaoset på fire dager. Hadde vært supert å høre litt om hva dere anbefaler. mvh, Christoffer.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy