Gå til innhold
 • Bli medlem

mortonominus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Helsport Nordmarka kanskje? Selges på XXL. [Hidden Content]
 2. [Hidden Content] [Hidden Content] De to skulle dekke behovet Koster jo litt... Er du ikke kresen på fargen så kan du jo kjøpe denne på tilbud hos Equipnor: [Hidden Content] 3L&gid=362 Kommer med en liten sekk til korte turer også, isolert slange med isolerende kork til munnstykket. Har skjønt det sånn at de "Water beast" tankene som er i denne er veldig solide, men har ingen egen erfaring med det.
 3. Går kanskje an å lage en isolasjonsstrømpe til slangen selv? Så slipper man å kjøpe separat vinterslange. Eller er drikketuten også spesielt isolert på vinterslanger?
 4. Det ble ei Falketind Proshellbukse. Så langt veldig fornøyd med hvordan buksa funker, lett er den også. Fikk et hull i den på første gåtur da jeg tryna på glatt underlag på stien, men stoffet er vel det samme som i f.eks. Dovre-buksa? Christ3103, du nevnte at Falketind fort blir slitt...hvordan henger det sammen?
 5. Lowe Alpine Outrun Jacket på tilbud til 350kr på DNT i Storgata i Oslo. Normalpris rundt 1000kr. Lett vind/løpejakke med luftig stoff under armene, pakkes inn i sin egen brystlomme (nettingfor som gir ekstra lufting). Hette som kan pakkes inn i kragen. Noen få igjen, både dame og herremodeller. Devold multisport på tilbud i samme butikk. I alle fall t-skjorter er satt ned til 199 fra normalt 349. Usikker på om longs og langermet trøye lå i samme boks...
 6. Det virker som du har en del erfaring med disse lakenposene. Jeg vurderer en sånn en for å slippe å kjøpe varmere sovepose. Har en Ajungilak kontiki som har komforttemp -1. Dersom man sover komfortabelt i denne posen i bare boxer ved -1, hvor mye vil du anslå at en STS thermolite vil kunne gi ekstra? Jeg ser at de kommer i både "reactor" på 8grader, "reactor extreme" på 14grader og en "reactor compact plus" som er mindre og som lover 11grader ekstra. Jeg tenker at compact plus kunne vært et godt alternativ fordi den er kortere (183cm) og derfor lettere, og passer mine 178cm bedre enn de a
 7. Takker for alle svar! Har lest litt rundt, og Bo Hilleberg selv skal visst ha kommentert den testen ett eller annet sted. Nå finner jeg ikke den forumtråden, og linken jeg har funnet til den fungerer ikke. I alle fall, jeg regner med teltet funker fint, får bare teste sjøl Ser at Kerlon 1200 har en vannsøyle på 3000, mens både Fjällräven og Helsport sine duker skal ha 4000, uten at jeg veit hvor mye det i praksis har å si.
 8. Noen som har peiling på forskjellen mellom silke/merinoblanding og vanlig merinoull? Vurderer Devold multisport t-skjorte og boxer mot Janus t-skjorte i 80-20 ull/silke, og houdini boxer i ull og silke. Er det store forskjeller i hvordan materialene fungerer?
 9. Fikk det splitter nytt av en fyr til bortimot halv pris, ellers hadde jeg nok gått for et rimeligere alternativ Ja, det ser jo ut som teltet i den testen er uvanlig dårlig, siden Hilleberg bare får gode kritikker alle andre steder. Noen som kjenner detaljene?
 10. Hei! Jeg har nettopp bestilt meg et Nallo 3 GT etter varme anbefalinger fra forskjellige hold. En test forbrukerportalen har gjort av teltet gjør meg likevel litt urolig... [Hidden Content] [Hidden Content] De sier at teltet scorer lavest av alle i testen på vanngjennomtrengning (laboratorietest) og også dårlig på slitestyrke. Totalt i testen er det bare såvidt Hilleberg slår et McKinley-telt til 1800kr. Jeg trodde duken var noe av det Hilleberg gjorde virkelig bra, og alle andre tester forteller meg at det er tilfelle, så jeg sliter litt med å tro
 11. Da fant jeg et godt utvalg av Fjällrävens telt på Intersport i Bogstadveien Takker ellers for gode forslag!
 12. Lurer på hvor i Oslo man kan se og kjøpe telt fra Fjällräven, evt om noen har et Akka shape r/s 3 telt i Oslo som jeg kunne kommet og sett på.
 13. Noen som har dette teltet som kan fortelle meg hvor stort det er i pakket form? Jeg vurderer å punge ut litt ekstra og kjøpe dette istedet for Helsport Fjellheimen 3, men lurer på om det er mye større. Fjällräven er jo litt tyngre enn Fjellheimen, men tar det mere plass? Ellers erfaringer med disse to teltene i bruk? Lurer spesielt på vanntetthet sammenlignet med helsport fjellheimen eller rondane.
 14. ser prisen duppa til 500kr på et tidspunkt...dumt man ikke var obs den gangen:)
 15. Jeg har trangia-settet sjøl, kjempesett! Lagde kaffe, stekte pølser og kokte suppe til seks pers på tur i vinter og det funka helt flott. tok litt tid å koke opp to liter iskaldt vanne til suppe, men gikk fint og var verdt det:) bra med mange kjeler. Nå har ikke jeg prøvd noe annet utstyr da.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.