Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellet

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for alle tips. Har ikke kjøpt noe ennå. Økonomien min er ikke den beste akkurat nå, så noe i meg sier det kan være smartere vente og heller kjøpe en kvalitetssykkel senere. Kan også tenke meg det er billigere i utlandet, men da må man prøve unngå toll osv:)
  2. Tenker både asfalt og sti egentlig, den skal kunne tåle en del. Har ikke tenkt på budsjett egentlig, men en toppmodell må jeg nok eventuelt vente med. Har søkt litt rundt, skjønner at Surly Long Haul Trucker er populær, men blir 10000+ og må kjøpes i Sverige. Ellers, takk for linken til diskusjonen fra i fjor, mye nyttig informasjon der.
  3. Jeg vet strengt tatt ikke om jeg har råd med det første, men tenkte begynne orientere meg i markedet. Har lite peiling på sykler. Vil ikke bruke en astronomisk sum på sykkel, men heller ikke ha noe billig skvip som kollapser på første tur. Jeg tenker bruke det til langdistanseturer over dager/uker etterhvert, ikke korte turer i byen først og fremst. Jeg kjøper gjerne noe brukt eller på tilbud selvsagt. Har hørt Thorn Raven er bra, men er vel temmelig dyrt? Andre tips?
  4. Kostet 700 for noen dager siden, så gikk det opp til 1300, irriterende, visste ikke det var tilbud. Men ser jo greit ut det. Takk.
  5. Hei! Jeg er på jakt etter et bra (nok) telt med innertelt for å ta med meg til Afrika. Snakket med en eventyrer om dette, han mente et slikt telt holder for å holde malariamyggen på avstand. Tenker ha med telt for å spare penger, ikke nødvendigvis slå opp uti villmarken, men like gjerne på utenfor hoteller. Vet Big Agnes Fly Creek UL2 skal være ok, men selges ikke i Norge. Jeg hadde også håpet holde meg under 2000 kr. Så det nevnte teltet på finn nettopp, men slo ikke til dessverre. Noen tips til andre gode telt som kan passe til formålet?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.