Gå til innhold
 • Bli medlem

TAustad

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fasit: sett av mer tid, stopp ved rondane, bruk et par dager der
 2. Flotte bilder! Som hos Zabel, øker også lysta mi til å ta en tur til området mer og mer. Virkelig fantastisk flott natur.
 3. Jeg har et Helsport Svalbard X-Trem tremannstelt, og det har vært tett så langt. Vil tro det dreier seg om kondens.
 4. Kom nettopp hjem fra tur med fettern min. Vi har ikke gått stort med sekk før, så begges føtter er veldig vonde. Er det vanlig, og hvor mye må en vanligvis gå før en kan gå skikkelig langtur uten vonde føtter? Vi gikk for øvrig langs veien (på asfalt) om det har noen betydning. Her er det snakk om intens smerte som gjorde at turen måtte avbrytes. Vi gikk ca fire mil.
 5. Noen som har et godt forslag til 3-4-dagers tur i Nord- eller Østmarka? Tenker på å ta en tur dit til uka. Gjerne med gode fiskemuligheter.
 6. Kan en fyre en Omnifuel med spylervæske? Mener jeg leste det en plass, men tør ikke prøve uten å høre om det er ok.
 7. Som nevnt: prøv begge på ryggen, gjerne med vekt. Ramma på Recon Packen er kjekk å ha om du virkelig skal bære tungt, men størrelsemessig er det ikke store forskjeller. Du får sikkert god hjelp i butikken.
 8. Jeg gikk for Recon Packen, og er storfornøyd. Begge skal være kjempegode sekker, tror ikke jeg har lest noe negativt om noen av dem.
 9. Vet dette er litt utenfor hva de fleste her driver med, men har fått mange gode svar her inne, så det virker som en grei plass å spørre. Det jeg lurer på er rett og slett hva man skal se etter i en sekk som skal brukes på løpeturer med bører fra 10-20kg (vet jeg kommer til å få spørsmål om hvorfor, så bare sier med en gang at jeg trener til opptak som spesialjeger ved Forsvarets Spesialkommando-Hærens Jegerkommando, der trening med sekk står sentralt). Har Norrøna Recon Pack 125l og Forsvarets gode gamle Ludvig stående. Kan disse gjøre susen, eller bør jeg finne en sekk beregnet på løpi
 10. Skal tilbringe ei natt i Vassfaret til neste uke. Bør jeg ta med sommer- eller vinterpose? Har hørt at det for kan bli minus på denne årstiden. Noen som har erfaring fra området?
 11. Fantastisk! En sann glede å se på.
 12. Jeg kjøpte [Hidden Content]. Har hørt mye positivt om Svalbard xtreme, og syns de virker lovende. Dette er et tremannstelt, er ikke sikkert du vil ha så mye plass. Gleder meg til å prøve det ut!
 13. Hei, skal ut på mange turer i sommer, men skulle gjerne hatt noen i nærheten av Akershus/Oslo. Grunnen til dette er at det blir langt og dyrt å reise til Trondheim, Hardangervidda o.l for alle turer. Er det noen som har noen gode forslag til turer i nærheten av Oslo? Tar også i mot andre turforslag med stor takk I sommer er nok målet Norge på tvers i Trondheimsområdet ([Hidden Content]). Ser også på Hardangervidda, Rondane og Lomsdal-Visten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.