Gå til innhold
 • Bli medlem

Turkaren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Turkaren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Tur, fjell, hytteturer, skiturer, toppturer. Utstyr. Reise. Kafe, god mat med gode råvarer. Trening. Jakt & fiske. Foto.
 • Sted
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Turkaren

  Turkaren

 2. Heisann, vurderer å kjøpe gps i Usa, f,eks Garmin Montana 650 til generell turbruk. Turkart/minnebrikke kan jeg kjøpe her. Er dette greit å gjøre? Får jeg noen problemer på noen måte? Er det samme varen? Eller er det noe datateknisk/innstillinger/annen soft/hardwear eller lignende som skaper krøll? Noen som vet? På forhånd takk
 3. Raundalsryggen: 6. april med turlaget. [Hidden Content]
 4. Heisann - vil nevne at på Amazon.com selges Chili for 79,97 dollar, 56 % (tre par igjen) og Voile 3-Pin Cable Telemark Binding for 84,95 dollar. Kjenner du noen i Usa, kan varen sendes dit, og så sendes deg i gave.
 5. Kan jeg få spørre om hvilke kamera og linse som er brukt? På forhånd takk.
 6. Minner om sikkerhetsproduktet refleksvest. Aktuelt for alle som beveger seg i fjellet. Også effektivt på dagtid. Kan korte ned mye tid som brukes på søk ved skade/dårlig vær/gått seg vill. Lett, rimelig, effektivt. Har vært omtalt i media i det siste.
 7. Tre kompiser på vei ned fra Store Knutholstind, 2341 m.o.h. Canon 650d. (miniatyr - klikk for større)
 8. Har en Exped Mountain Pro 30. Veldig fornøyd med den. Med rulletopp, og vanntett. Kartmappe medfølger sekken, som festes på innsiden med glidlås. Følger diverse stropper med.
 9. Man kan vel ta en engangsgrill til 30 kr, strippe for rist og kull, og brette aluminiumen til ønsket form.
 10. Når det gjelder sekken, ville jeg pakket en del i den, halv/full sekk, og først gått f.eks 30-60 min på sti, og så brattere sti, f.eks et av byfjellene. Det er når du bruker sekken med vekt i naturen du kjenner hvordan den fungerer, og kan gjøre evt. tilpasninger. Er tung sekk uvant, bør man ut og trene seg opp noen ganger, for at sekken blir komfortabel når du først skal på tur. Belastningen kan komme som et lite "sjokk" på muskler/sener/skuldre, så trening i forkant anbefales.
 11. Monstersneglene Glefsius barbaricus har god hørsel, og kan tiltrekkes av musikk, spesielt hip-hop og datarock med mye bass. Ville kanskje spilt noe country eller Kurt Nilsen, har hørt at da trekker sneglene seg unna. Alternativet er å ligge musestille og late som om du ikke er der, for da kan sneglene heller finne noe annet interessant. Problemet da er at sneglene kan lukte at det er mat i nærheten, spesielt hvis du har mye bamsemums og brus med. Sneglene er nyskjerrige, så pass på.
 12. Heisann Sindre Ville kanskje tatt med vernebukse i tillegg til verneskoene, sånn i tilfelle du blir angrepet av monstersneglene av typen Glefsius barbaricus. Kan veie rundt 1 kg, og er ofte sulten og sint nå i parringsesongen. Har hørt det er mye av den i området du har tenkt deg. Den ser dårlig, så den skiller ikke så godt mellom en legg og andre rivaler i mørke. Den biter fort gjennom teltduken. Et annet problem er at den liker søtsaker, så ville også tatt med noen ekstra pakker med bamsebums og 10-12 flasker brus, og sette dette rundt teltet med noen små bjeller festet i et snorsyst
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.