Jump to content

Boffen

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Boffen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Boffen's Achievements

  1. Heisann, har greid å gå ned 50kg siste året noe som betyr at den gode gamle Norrøna GTX jakken min er alt for stor. Trenger derfor ny god hardshell jakke før sesongens nye eventyr. Blir mange dags og helgeturer på fjellet så en god hardshell jakke kreves. Noen som har gode erfaringer med noen jakker de kan anbefale? Er selv veldig fristet til og kjøpe Fjellreven keb eco shell, men kjenner at 5000kr for en jakke svir ganske mye i lommeboka.... Så om noen har noen rimeligere alternativer setter jeg meget pris på deling av erfaringer / anbefalinger. Norrøna er for meg ganske uaktuelt etter og ha opplevd helt forferdelig kundeservice fra deres side.... (er vel kundeservice som er hovedgrunnen til at fjellreven frister en del da jeg bare har bra erfaringer med dem)
  2. Takk for alle tips... Skal ikke være lett å finne riktig størrelse på sekk ser jeg haha... Men etter en del klabb og babb med måling av utstyr har jeg kommet frem til at 75 liter burde være sånn ca hva jeg trenger. Har et ekstremt godt liggeunderlag som tar en god del plass :P
  3. Har lett en del på nettet etter folks meninger ang størrelse på sekk å ser ut til og være et ekstremt sprik... Men tanken er iallefal at til sommeren enn sålenge Norge er nedstengt ønsker jeg og gå en del turer i fjellet. Spesielt 2-3 dagers turer med telt, sovepose osv osv... Spørsmålet er da hva er en grei størrelse på ryggsekk? Noen ser ut til og sværge til 100+ liter sekker selv for korte turer mens andre ser ut til og mene man kan klare seg i ukesvis med sekker på 45 liter.... Så da er spørsmålet mitt har noen her erfaringer med greie sekker til 2-3 dagers utflukter med telt, primus osv osv? Hvilken størrelse burde rekke? Blir for dumt å kjøpe alt for stor sekk å for dumt å kjøpe en som er for liten. Er forøvrig 194cm høy å veier rundt 90kg om det er relevant. Svært vant til og gå på tur, trene osv, men har lite erfaring med overnattinger / turer som strekker seg over flere dager. Alle tips og erfaringer settes pris på.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy