Gå til innhold
 • Bli medlem

Regin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Regin

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det tror jeg neppe er et problem. Jeg har ennå tilgode å høre om noen norske som har tatt sjanser _fordi_ de har med seg elektroniske dingser, det være seg GPS, mobil eller nødpeilesender. Derimot er det nok av historier som hadde fått et bedre utfall om de hadde hatt mobil eller nødpeilesender. Ta en titt i fjellredningsboka til Geir Grimeland f.eks. Selv skaffet jeg meg en Spot etter at mor meldte oss savnet. Lang historie kort, vi var på tinderangel, hadde sagt vi skulle være ute i to dager, men siden været var bra tok vi noen avstikkere og det ble tre. Kona er inneforstått med at sån
 2. Selv bruker jeg brevdueinstinktet. Det står godt forklart i siste utgave av hakkespettboka. De som er avhengig av kart og kompass er pingler som bør holde seg hjemme.
 3. Men angående ras: Kommer ryktet fra samme upålitelige kilde?
 4. Seint svar... Var der i slutten av juni. Møtte noen på campen som sa de hadde blitt vekket av ras foregående natt, men de snakket så mye bullshit (Osloklatrere...) at vi antok at de prøvde å psyke oss ned. Da vi kom opp i rasrenna syntes vi det lukta av ozon og det var merker etter et ras ganske nylig. Øverst i fjellspringaren var det ett hvitt område som tydet på at en blokk hadde fallt ut. Den hadde nok gått klar av midtsommernattsdrøm, men ikke mye. Alt dette sammenlagt gjorde at vi snudde.
 5. Som med det meste annet er det bare å gå gradene. Rett over dalen for Tjørnholstind har du f.eks. ryggen opp til Munken. Anbefales! Den er lettere og mindre luftig enn den ser ut til. Krever ikke sikringsutstyr.
 6. Så er det også sommerens eneste skikkelige tur! Hadde med et halvtau kappet til 30m, lilla camalot, 5-6 kiler, noen små hexer og en del slynger. Skulle jeg sikret mer burde tatt med noen større kamkiler eller hexer.
 7. Styr unna den brenneren - det er den jeg har og makan til ustabil brenner skal du lete etter. Mulig at ny versjon er bedre, men les noen tester først. Føttene bøyer seg også etter litt tids bruk.
 8. En tur jeg har tenkt på noen år er å traversere alle toppene i Tjønnholstindmassivet, det vil si fra Eggi i øst, så over Høgdebrotet, Tjønnholstinden, Skarvflytindene, Austre og Vestre Leirungstindene for så å avslutte med Knutsholstindene i vest. En slik tur vil gå over 11 (?) primærtopper og ørten sekundærtopper. De fleste har jeg vært på minst en gang på før, så det blir litt som en opprydding og regne. Tar også med 10-metringene ifall jeg begynner å samle på dem. Fristende er også å se hvordan jeg takler å gjøre noe slikt alene. Siden jeg ikke kan se at noen andre har lagt ut rapport o
 9. Det trenger ikke være så himla dyrt å spare gram... Pocket Rocket og Optimus Litech fungerer utmerket til å koke vann og potetmos sommerstid. Har brukt tilsvarende brenner med Litech mye. Nå mistet jeg kjelen min i sommer, så da har jeg unnskyldning til å kjøpe ny. Går for en jetboil. Det er vel og merke kun til vannkoking på alpin- og soloturer. For mer avansert kokkelering hvor vekt og volum ikke spiller så stor rolle har jeg en Vega og større kjeler. Også har jeg en Firefly... Det går ikke an å klare seg med kun en en brenner!
 10. Ble det tur? Har vært en del i området, men ennå ikke Veobrehesten. Nordøstveggen ser vel ikke så mye folk, så beta tas imot med takk!
 11. Jepp, det er en kjempetur. Igrunnen syntes vi bæringen fra stigavatnet til reinshølen var den mest slitsomme, men det skyltes nok delvis at været ikke var det beste. Om det er tid kan det anbefales å ta en tur over til indrestølsvatnet og jensavatn.
 12. De har et eksemplar av "Kanopadling i Rogaland" på biblioteket. Den er skrevet av karen som driver alsvik kano på lutsi.
 13. Blir det ikke fort rufsete å traversere i nordflanken? Kan det være et alternativ å ta utgangspunkt i leir i øvre myrdal, for så å gå en hestesko over juklevasstinden - bjørndalstindane - vann 1091?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.