Gå til innhold

Knox Harrington

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Knox Harrington

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Knox Harrington

  Tur tips til en som skal trene med tung bør? (Oslo)

  Jeg bruker å trene i et lokalt alpinanlegg med en bekk nær bunnen av bakken. Fyller sammenleggbare vanndunker før turen opp og tømmer de før nedturen (unødvendig å slite for mye på knær), repeter etter ønske =)
 2. Knox Harrington

  Kan du anbefale en god termos?

  Har aldri opplevd problemer med korken til Thermos light and compact. Da snakker jeg om erfaring med 3 egne termoser og 2 som min bror har.
 3. Knox Harrington

  Kan du anbefale en god termos?

  Clas Ohlson hadde en 1 liters 'Thermos' termos til 149,- på tilbud for litt siden. Vet ikke om den koster det enda, men det er uansett en veldig god termos. Den er kompakt og holder drikken varm LENGE. Jeg har alltid 2 i sekken på tur om vinteren
 4. Knox Harrington

  Tips til tilberedning av fisk på fjellet?

  Siden det var snakk om sushi: rå ørretrogn smaker himmelsk. Rens bort de greiene som gjør at de henger sammen, nyt med sitron og litt pepper.
 5. Knox Harrington

  Montering av binding

  Åsnes anbefaler jo Linken eller NTN-binding til sine Vetletind og Storetind ski, noe som høres helt på vidda ut for meg
 6. Knox Harrington

  Gamasjer

  Jeg kjøpte et par billige (99,- !!) Stormberg gamasjer på XXL. Helt greie gamasjer til mine Asolo Morgedal. De er kanskje ikke helt vann- eller vindtette, men hovedpoenget med gamasjer for meg er uansett å dekke over glippen mellom sko og fjellbuksa.
 7. Knox Harrington

  Fjellskistaver 2012/13

  For de som fortsatt er ute etter fjellskistaver vil jeg anbefale Gipron Rondane, 2-delt teleskop. Nedre del av staven er å få som reservedel til en billig penge, samme med trinsene. Overlegen stav til både hard snø og pudder, pluss mulighet til å endre lengde på staven. Jeg bruker mine til både toppturer og vanlige fjellturer på vidda.
 8. Knox Harrington

  Erfaringer Rottefella Cobra R4?

  Mine gamle Chilibindinger hadde hengsler til å feste bakbinding til tåboksen, som ligner svært mye på den nåværende patenten til Voile. Men jeg kan ikke være sikker før jeg har prøvd det ut. Noen som har prøvd å feste den standard bakwiren fra Voile 3-pin cable: http://www.voile.com/voile-telemark-bindings/voile-3-pin-cable-telemark-binding.html til tåboksen på Voile Hardwire 3-pin? http://www.voile.com/voile-telemark-bindings/voile-hardwire-3-pin-telemark-binding.html Kombinasjonen med Voile Hardwire og mulighet for bruk av begge typer bakbinding hadde vært optimal for min del; bare bytte ut etter som man går med plaststøvler eller lette lærstøvler.
 9. Knox Harrington

  Erfaringer Rottefella Cobra R4?

  Borderline necro bump: Går det ikke an å feste bakwiren fra Rottefella Chili på Voile sin 3-pin wire? Dette ville i så fall være et bra alternativ for de som vil ha en kraftigere binding til nedkjøringene. De som hater 3-pin 75mm kan sjekke alternativet fra Brnt Mtn, http://burntmtn.com/00SPIKE3pin/sp3pinindex.html Vurderer seriøst å prøve de selv.
 10. Knox Harrington

  topptur til helga, helst i trøndelag

  Noen som vet hvordan det ligger an i Skardsfjella mht skredfare? Kjempefint område med kort anmarsj fra Væktarstua hotell. Ellers så har vi jo alltids Vassfjellet Gikk fra Sjøla rundt toppen og tilbake i går, så ingen før jeg kom til toppheisen på Vassfjellet skisenter.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.