Gå til innhold
  • Bli medlem

Knox Harrington

Passivt medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg bruker å trene i et lokalt alpinanlegg med en bekk nær bunnen av bakken. Fyller sammenleggbare vanndunker før turen opp og tømmer de før nedturen (unødvendig å slite for mye på knær), repeter etter ønske =)
  2. Har aldri opplevd problemer med korken til Thermos light and compact. Da snakker jeg om erfaring med 3 egne termoser og 2 som min bror har.
  3. Clas Ohlson hadde en 1 liters 'Thermos' termos til 149,- på tilbud for litt siden. Vet ikke om den koster det enda, men det er uansett en veldig god termos. Den er kompakt og holder drikken varm LENGE. Jeg har alltid 2 i sekken på tur om vinteren
  4. Siden det var snakk om sushi: rå ørretrogn smaker himmelsk. Rens bort de greiene som gjør at de henger sammen, nyt med sitron og litt pepper.
  5. Åsnes anbefaler jo Linken eller NTN-binding til sine Vetletind og Storetind ski, noe som høres helt på vidda ut for meg
  6. Jeg kjøpte et par billige (99,- !!) Stormberg gamasjer på XXL. Helt greie gamasjer til mine Asolo Morgedal. De er kanskje ikke helt vann- eller vindtette, men hovedpoenget med gamasjer for meg er uansett å dekke over glippen mellom sko og fjellbuksa.
  7. For de som fortsatt er ute etter fjellskistaver vil jeg anbefale Gipron Rondane, 2-delt teleskop. Nedre del av staven er å få som reservedel til en billig penge, samme med trinsene. Overlegen stav til både hard snø og pudder, pluss mulighet til å endre lengde på staven. Jeg bruker mine til både toppturer og vanlige fjellturer på vidda.
  8. Mine gamle Chilibindinger hadde hengsler til å feste bakbinding til tåboksen, som ligner svært mye på den nåværende patenten til Voile. Men jeg kan ikke være sikker før jeg har prøvd det ut. Noen som har prøvd å feste den standard bakwiren fra Voile 3-pin cable: http://www.voile.com/voile-telemark-bindings/voile-3-pin-cable-telemark-binding.html til tåboksen på Voile Hardwire 3-pin? http://www.voile.com/voile-telemark-bindings/voile-hardwire-3-pin-telemark-binding.html Kombinasjonen med Voile Hardwire og mulighet for bruk av begge typer bakbinding hadde vært optimal for min del; bare bytte ut etter som man går med plaststøvler eller lette lærstøvler.
  9. Borderline necro bump: Går det ikke an å feste bakwiren fra Rottefella Chili på Voile sin 3-pin wire? Dette ville i så fall være et bra alternativ for de som vil ha en kraftigere binding til nedkjøringene. De som hater 3-pin 75mm kan sjekke alternativet fra Brnt Mtn, http://burntmtn.com/00SPIKE3pin/sp3pinindex.html Vurderer seriøst å prøve de selv.
  10. Noen som vet hvordan det ligger an i Skardsfjella mht skredfare? Kjempefint område med kort anmarsj fra Væktarstua hotell. Ellers så har vi jo alltids Vassfjellet Gikk fra Sjøla rundt toppen og tilbake i går, så ingen før jeg kom til toppheisen på Vassfjellet skisenter.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.