Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellgeita

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  199
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellgeita

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Området er helt kurant for en Norge på langs etappe. Det er et smalt langt område som er relativt lite brukt. Etter å ha vandret her iflere ganger midt i fellesferien har jeg enda til gode å treffe noen folk utenfor turiststiene. Mange velger å tusle den første etappen fra lindesnes til Ljosland i Åseral på asfalt, og deretter krysse Setesdalvesthei til Haukeli. For kart og annen info se: [Hidden Content] Spør meg mer konkret viss det er noe mer du lurer på om heia.
 2. Hvorfor gjøre det vanskelig? En liten boks med lokk i hardplast holder i massevis
 3. Programmet gav fine assosiasjoner til heia som ligger og venter...Litt rart å se heiene hvor man sjøl har gått fra tv-skjermen..
 4. Orreleik generellt begynner å nærme seg kraftig. Det sies at leiken når sitt høydepunkt i slutten av april, men både flere uker før og etter månedskifte april/mai spiller hanene. Et godt tips når man skal prøve å finne en leik, er å stå opp grytidlig å gå rundt i terrenget. Lytt etter thjoo lyder, se etter dritt osv. Oppsøk gjerne små koller eller myrer. Her skal det være muligheter for å finne orreleiker.
 5. Ikke for å legge noen demper på planene dine men etter det jeg har forstått velges Forsvarets skarpskyttere ut av Forsvaret; alle som vil kan ikke bare bli dette i førstegangstjenesten. Om du ikke har jegerprøven, meld deg opp og ta den. Det er et godt utgangspunkt for å lære om jakt og skyting. Du får dessuten ikke anskaffet deg rifle viss du ikke har jegerprøve og/eller tilknytter deg et skytterlag. Har en nabo som var skarpskytter i Storm, og her ble det brukt modifisert ag i kaliber 308.win. Dette kaliber er helt kurant å øve med.
 6. Minner meg om "Tom" som hersket i forumet for en tid siden.
 7. Det går ann å være trygg i vinterfjellet selv om været er dårlig. Det gjelder bare å være oppmerksom; noe Dag og Co ikke var denne ene gangen. Jeg stoler mer på meg selv enn værmeldingen.
 8. Slettet av fjellgeita. Det jeg skrev var allerede skrevet.
 9. Jøsses Dag, virket dramatisk. Godt dere er i god behold. Nok en påminnelse til alle at man aldri glemme å ha respekt for vinterfjellet.
 10. Vanskelig å se størrelsen uten at det ikke er sammenlignet med en gjenstand, men jeg tror dette er rev.
 11. ja, men trådens tema heter vel Villreinen i Setesdal Vesthei.
 12. Kan du gi meg eksempler hvor dette har blitt gjort i Setesdal Vesthei!?
 13. Jeg mener det ville vært en god løsning å fjerne merkingen (og skiløyper) på mange av rutene mellom turisthyttene. Dette ville bidratt til mindre trafikk.. Billig og effektivt.
 14. Intet nytt under solen her. Jeg ønsket bare å debattere ytterlige; det er jo gjerne slik at flere har meninger om saker og ting idet de sendes på tv. Til DAG: Du har rett i at scooteren rekker over større avstander og alt dette. Men en scooter som støkker en reinsflokk i forhold til en skiløper som skremmer en reinsflokk tror jeg er hipp om happ. Det farlige med scooter er jo at det finnes folk som kan finne på å oppsøke/følge etter flokker for morro skyld. Hvor i åseralsheia var du? En tanke: Før Brokke-Suleskard veien kom til var det vanlig å se rein sør for Ros
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.