Gå til innhold
  • Bli medlem

Hallingen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hallingen

  1. Føyer meg inn i rekken med alle andre som er fornøyd med reckon packen sin. Selv bruker jeg alltid den når vekta overstiger 25 kg. Ellers bruker jeg anatomiske sekker.
  2. Takker for svar! Hmm.. Sportslageret fører Isogaisaen, så skal ta kontakt med de og forhøre meg. Kan jo også evt kontakte Vertikal, som er importøren til Varg i Norge
  3. Hei! Har veldig lite peiling på dette med bruk av stegjern, derfor spør jeg dere her inne Det har seg slik at jeg skal på et brekurs til høsten, hvor vi trenger solide fjellstøvler som kan brukes med stegjern. Jeg har et par Varg Isogaisa, og lurer derfor på om jeg kan bruke disse med stegjern? Har prøvd å søkt litt rundt, men har ikke funnet svar på spørsmålet. Mulig jeg spør litt dumt
  4. Jeg har selv dette teltet. Forteltet er lite, men jeg har blant annet hatt to 130 liters sekker der over natta. Det skal sies at sekkene kom borti ytterduken, men det var ikke noe problem. Men det er som nevnt ovenfor vanskelig å lage mat osv der.
  5. Jeg kan også anbefale Dynastar Mythic Rider. Har stått på den i 3 måneder nå, og det er en utrolig allsidig ski. Skia har kanskje best egenskaper off-pist, men er jeg storkoser meg også i løypene! Skia koster 6000,- kr, men nå på slutten av sesongen får du sikkert ett godt tilbud, med mindre ikke skia er utsolgt. Må også legge til at skia ikke er BC twintip, men en allmountain ski. Selv kjører jeg på Rottefella R8, som er en relativt stiv og ok binding. Men får du tak i Hammerhead 22, ville jeg gått for den. Har bare hørt positivt om den. Solid, stiv, lett og bedre enn R8 til topptur. Her er et godt pakketilbud på Mythic Rider m. Hammerhead: http://www.oslosportslager.no/product/7928/7983/425629/Dynastar_Legend_Mythic_Rider_m_Hammerhead%2C_allmountain_freeride_telemarkpakke____.html Lykke til!
  6. Loddtrekning ja ... Har faktisk vurdert det! Men, akkurat nå heller jeg mest mot tørr pudder i Øytun
  7. Har nå kommet inn på både Lofoten og Øytun. Må bestemme meg innen 11. februar, noen som har anbefalinger nå på tampen?
  8. Takker for svar! Hallingdal FHS blir nok litt nærme, bor kun 20 min unna skolen, men har hørt den har en bra friluftslinje ja.
  9. Er interessert i variert friluftsliv, burde jeg derfor velge Nordfjord? Må si lofoten naturen frister mer enn vestlandsnaturen.
  10. Takker for svar! Skal sjekke nøye opp, og forhåpentligvis bestemme meg før 1. februar. Da starter nemlig de fleste opptakene! Ingen som har gått på folkehøyskole med friluftsliv? Vil veldig gjerne ha noen erfaringer
  11. Hei! Jeg er ferdig på gymnaset til sommeren, og må derfor ta et valg om hva jeg skal bruke neste år til. Folkehøyskole virker spennende, og jeg lurer derfor på om noen her inne har erfaringer og tips om hva jeg burde velge. Er veldig interessert i friluftsliv, og ønsker å gå på en skole som tilbyr dette. Vurderer blant annet disse folkehøyskolene: Øytun, Nordfjord og Lofoten. Setter stor pris på svar!
  12. Jeg har Norrøna lofoten jakke og bukse, som også kan kobles sammen til en hel dress i snøskjørtet. Er kjempefornøyd, selvom noen mener at kvaliteten på Norrøna har gått litt ned de siste årene. Materialet i dressen er Gore-Tex XCR, som i år kalles Pro Shell. Det er visstnok et slitesterkt materiale sammenliknet med Gore-Tex PacLite. Jeg har brukt dressen til skikjøring, på skolen (jakka) og til variert friluftsliv. Designet er heller ikke så verst. Sjekk www.norrona.com Har hørt veldig mye bra om Bergans, og vil tro det er vel så bra som Norrøna. Bergans er dessuten vesentlig billigere enn f. eks. Norrøna og du slipper å impregnere stoffet under vask
  13. Tyin 5-season har et volum på 18 l i 200 cm utgaven, noe som er mye, men ikke noe problem i recon packen min
  14. Er heldig og jobber i sportsbutikk, derfor får jeg en god pris uansett Ingen som har erfaringer med Zensor 11 eller lignende Hagløfs soveposer?
  15. Takker for svar! Har hørt at begge posene jeg vurderer går ann å bruke i opp mot -30. Hvis man ikke er spesielt kald av seg da Stemmer dette eller?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.