Gå til innhold
 • Bli medlem

Kusken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kusken

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sørvestlandet

Nylige profilbesøk

489 profilvisninger
 1. Har du sjekket www.norgepåtvers.no? Gjekk der i fjor, med min unghund, og syns det var en fin tur. Men mulig du tenker å bruke telt, slik at du slipper folk helt.
 2. Hehe. Karen på toppen pleier å stikke oppover bakkene. Vi to andre og bikkja kom samlet opp. Tror dere hadde gått rett før vi kom opp, så regnet med at dere hadde "kutta" svingen litt, da dere passerte oss, siden vi ikke så dere.
 3. Jeg har selv Hovawart, og syns det er en veldig allsidig og fin hund. Den har endel vaktinnstinkt, men den bruker det skjeldent unødvendig. Lite bjeffing, med andre ord. Det er jo en utprega brukshund med masse arbeidslyst, og det kan nok være lurt å trene litt nesearbeid med den, da den har behov for å bruke hode også, og ikke bare musklene. God til å trekke og kløve. Tåler mye vær. Løper ikke vekk. Har ikke jaktinnstinkt.
 4. Takk for gode svar. Da er det bare å vente litt på en passende anledning.
 5. Jeg har veldig lyst til å prøve meg på en vinterovenatting i fjellet. Har litt erfaring fra sommerfjellet, og utstyr til dette. Har i mange år hatt lyst til å prøve meg i vinterfjellet, men hittil har det bare blitt med dagdrømmen. Syns terskelen blir litt stor med tanke på å kjøpe enda et telt og enda en sovepose ++++,alt det andre som det vil være fornuftig å ta med, bare for å prøve om dette er noe for meg. Har heller ikke tilgang på å låne utstyr. Vurdere derfor å prøve meg en natt, med sommerutstyret, i nærheten av bilen, slik at jeg har mulighet for en rask retrett. Jeg lurer d
 6. Jeg har 2 eldre Am-staffer, men de er nå så gammle at de ikke kan være med på lengre turer lenger. Har kjøpt meg ny hovawart valp som jeg får om 2 uker. Gleder meg til å få en ny tur kamerat, og håper at vi vil få mange fine turer sammen. Skal legge ut bilder, når jeg finner ut hvordan.
 7. Du kan ta med kajakker og kanoer og sykler på båten, men det kan være lurt å reservere plass, viss du reiser i høysesongen. Gled deg til en flott tur.
 8. Tenkte bare jeg ville si at på Obs stormarked, så har de nå flytevester til 79kroner. Kom akkurat hjem fra en liten uke med padling i telemarkskanalen, der jeg brukte denne vesten.
 9. Takk for mange gode svar. Da er det bare å sette datoen for turen! Gleder meg til padleguiden kommer i posten, så jeg kan planlegge og drømme litt mer.
 10. Hei. jeg bor på vestlandet med masse fjorder.har prøvt å finne noen tråder om hvordan det er å bruke ally 16,5 dr på fjorden. Tenker på bølger, saltvann etc. Hvordan er det å fiske fra den. Skal jo primert bruke den på vann og elver,men det hadde jo vært flott viss jeg kunne brukt den i de fantastiske fjordene våre også. Er det noen som har erfaringer, eller kan linke meg til andre som har det.
 11. Jeg har tenkt å padle telemarkskanalen i sommer, i en ally. Har akkurat bestilt padleguiden for telemark,og regner med å få mye glede og nytte ut av denne. Siden jeg er helt fersk innen paddling, så lurer jeg på om jeg må ta spesielle hensyn i forhold til guiden, når jeg bruker kano, og ikke kajakk. Ideelt setthadde nok kajakk passset meg best, men har ingen mulighet til å lagre den, så det blir en Ally. Muligt at dette er et dumt spørsmål, men jeg har ikke peiling på dette.
 12. Hei. Hvor gammel er den, og i hvilken stand er den?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.