Gå til innhold
 • Bli medlem

frankno

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om frankno

 • Bursdag 02. mars 1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. frankno

  frankno

 2. knutis, dine spydigheter kan du gå en annen plass med!
 3. ok=) har kanskje solgt den nå så går fint det, greia er at den aldri synker i verdi så mye vettu uansett hvor gammel den er.
 4. nei alt er kjøpt hos olympia sport i tønsberg.
 5. og den på [Hidden Content] koster 10360 hvis du ikke bor i tromsø og kan hente den, men uansett så må du ha årer og vest så da blir det 12-13 tusen. så du sparer 4000+ og når en ting koster 9999 så betyr det ikke at den koster 9000 men det er tross alt en 1000 lapp mer.
 6. du får med lappesett,2 årer + padlevest. dvs at du får det gratis. 2 årer er 600-700 pr stykk, vest 1000,lappesett 400kr.
 7. hei den er 1 år ca, den har vanlig slitemerker, ett rift øvers men null problem og lappe, har lappe saker. uansett så vil den aldri synke i pris desverre la oss si at du hadde fått den for 9000 feks med årer og padlevest så hadde du vel fått norges billigste ally tenker jeg. men vil ha en kjapp avgjørelse fra evt den som skal ha den.
 8. Selger min ally kano 16,5 med 2 tre årer og en padlevest. samlet pris 10000kr elr ved meget hurtig avgjørelse så kan vi diskutere prisen. Kan hentes så fort som mulig på lillehammer.
 9. ta med dere alt dere har og test selv, det er sånn man lærer alle har forskjellig smak om hva som funker for hver enkelt person.
 10. hehe gøy synes jeg ser det;P man skal ik fryse hvis man ligger med ullsokker og ullundertøy og sist men ik minst lue siden varmen går opp og uten lue forsvinner den. ik vet jeg hvorfor det blir kondens ved mage området ditt, merkelig da;P
 11. bare et tips til de som liker forsvarets gode gamle primus og her er det deler. [Hidden Content]= verdens letteste primus og fyre og reppe=)
 12. ok det jeg mener er at den kan ik erstatte soveposen da hadde vel alle polfarere brukt den da i stede for sovepose. jeg mente at den er fin og ha hvis man sitter på post elr bare bruker den som poncho hvis man går elr fisker osv. + at du får vel 2kg ekstra i sekken som du kan bruke på en skikkelig vinter sovepose.
 13. ok kjell gunnar begynn og grin hehe, vet hva jeg står for og kan jeg såå bryr meg ik liksom...
 14. hva faen mener du? sjekk selv du og se om du har rett, jævla bedreviter.
 15. poenge er borte da hvis du har med begge deler, jerven og sovepose. jerven er fin som poncho elr nødbiuvak. elr sitte inni på jakt men den kan aldri erstatte en sovepose og det er heller ik meningen med den.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.