Gå til innhold

kork

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. kork

  Pinnebrød

  Pinnebrød er namnam med litt spekeskinke ved siden av, eller ett tynt lag rundt ei (på forhånd halvstekt) grillpølse.
 2. kork

  xxl og "tilbud"

  Dette har jeg vært borti flere ganger. Svaret har da vært att det er nettprisen som gjelder, så lenge det ikke er spesifiser att det bare gjelder nettbutikken, og de korrigerer den før du går å betaler i kassa. Unnskyldningen er att det er vanskelig å oppdatere butikkprisene i tandem med konkurrentene(som de gjør daglig i nettbutikken). Skal nevnes att det ikke er hylleprisen som korrigeres men du blir gitt ett tilbud som du leverer i kassa når du betaler. Dette er ihvertfall tilfellet på Gulskogen og Sandvika Storsenter.
 3. kork

  Røverkjøp og gode tilbud

  Var innom XXL på Gulskogen på veien hjem igår. Knalltilbud på fjellski. Åsnes Amundsen/Nansen til 1500 og Breidablikk/Cecilie til 1600.
 4. kork

  Røverkjøp og gode tilbud

  Dette: Har selv handlet endel på skittfiske.no og kommer ikke til å slutte med det sålenge de har gode priser på det jeg er ute etter. Men disse 10% ser altså ut til å være ett luftslott i de fleste tilfeller.
 5. kork

  Røverkjøp og gode tilbud

  Støttes. De gangene jeg har handlet der har det aldri vært snakk om å gi noe rabatter siden alt er merket med en veiledende pris godt over det de faktisk tar for varene. Jeg sitter igjen med en følelse att de vil ha "gratisreklame" på dnt sine hjemmesider uten å måtte gi reelle rabatter til medlemmene.
 6. kork

  Jakt og fiske under Norge på langs tur

  Jeg har flere ganger latt meg fortelle att det er lov å fiske til matauk på gjennomreise, selvom kildehenvisningene uteblir. Så jeg har tatt det med en klype salt. Hadde vært moro og få det av-/bekreftet en gang for alle dog.
 7. kork

  Erfaring med nettbutikk?

  Støttes. Har handlet hos de tre ganger det siste året, alle fullstendig smertefrie.
 8. kork

  Fjellforum på dødsleiet

  Støttes. Kverulanter og kranglefanter er det nok av på db.no etc.
 9. kork

  Røverkjøp og gode tilbud

  http://www.fjellsport.no/soveposer/liggeunderlag/exped-downmat-9-pump-dlx-liggeunderlag.html Downmat 9 dlx til 1399 ink frakt på fjellsport.no om dagen.
 10. kork

  Røverkjøp og gode tilbud

  Under menyen til venstre, på forsiden. Skriv inn koden her og klikk "OK" før du handler. Da vil det se annerledes ut.
 11. kork

  Dutch oven

  Dutch Oven? Er ikke det når du drar dyna over hode på sengekameraten og promper?
 12. kork

  Columbia Alaskan 2 dunjakke

  Jeg er nemlig litt skeptisk til akkurat det sølvbelegget du nevner hansmarius, det minner meg om ett rallemikk av ei arbeidsjakke jeg kjøpte på biltema engang som var greit varm, varm nok til att det var mer enn nok med tskjorte under utenom de aller kaldeste dagene, men potte tett. Det stinka skikkelig sur svette av den (og meg!) etter en helt normal arbeidsdag.
 13. Hei Noen som har erfaringer med denne jakken som er på tilbud både her og der om dagen? http://www.xxl.no/klaer/herre/jakker/alaskan-ii-down-jacket-1068347
 14. Så sant så sant. Dette minner meg på en knakandes god film jeg så for en stund tilbake. Threads het den, og handlet om konsekvensene for befolkningen i en engelsk industriby ved full atomkrig på 80-tallet. Depressive saker. Dog ett rimelig utenkelig scenario for min generasjon, det første vi lærte om den røde fare var jo glasnost og perestrojka og masse glade tyskere på tv når berlinmuren falt. Har man en reel redsel for atomkrig idag ville jeg anbefale å slutte lese nettsider som nyhetsspeilet, og heller finne seg en hobby som ikke går ut på å skremme seg selv ved å lese gallen til rablende gale "samfunnskritikere" og ubegrunnet synsing. edit: Okei, den ble kansje litt krass. Beklager det, det var ikke meningen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.