Gå til innhold
  • Bli medlem

kork

Aktiv medlem
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kork

  1. kork

    Pinnebrød

    Pinnebrød er namnam med litt spekeskinke ved siden av, eller ett tynt lag rundt ei (på forhånd halvstekt) grillpølse.
  2. Dette har jeg vært borti flere ganger. Svaret har da vært att det er nettprisen som gjelder, så lenge det ikke er spesifiser att det bare gjelder nettbutikken, og de korrigerer den før du går å betaler i kassa. Unnskyldningen er att det er vanskelig å oppdatere butikkprisene i tandem med konkurrentene(som de gjør daglig i nettbutikken). Skal nevnes att det ikke er hylleprisen som korrigeres men du blir gitt ett tilbud som du leverer i kassa når du betaler. Dette er ihvertfall tilfellet på Gulskogen og Sandvika Storsenter.
  3. Var innom XXL på Gulskogen på veien hjem igår. Knalltilbud på fjellski. Åsnes Amundsen/Nansen til 1500 og Breidablikk/Cecilie til 1600.
  4. Dette: Har selv handlet endel på skittfiske.no og kommer ikke til å slutte med det sålenge de har gode priser på det jeg er ute etter. Men disse 10% ser altså ut til å være ett luftslott i de fleste tilfeller.
  5. Støttes. De gangene jeg har handlet der har det aldri vært snakk om å gi noe rabatter siden alt er merket med en veiledende pris godt over det de faktisk tar for varene. Jeg sitter igjen med en følelse att de vil ha "gratisreklame" på dnt sine hjemmesider uten å måtte gi reelle rabatter til medlemmene.
  6. Jeg har flere ganger latt meg fortelle att det er lov å fiske til matauk på gjennomreise, selvom kildehenvisningene uteblir. Så jeg har tatt det med en klype salt. Hadde vært moro og få det av-/bekreftet en gang for alle dog.
  7. Støttes. Har handlet hos de tre ganger det siste året, alle fullstendig smertefrie.
  8. http://www.fjellsport.no/soveposer/liggeunderlag/exped-downmat-9-pump-dlx-liggeunderlag.html Downmat 9 dlx til 1399 ink frakt på fjellsport.no om dagen.
  9. Under menyen til venstre, på forsiden. Skriv inn koden her og klikk "OK" før du handler. Da vil det se annerledes ut.
  10. kork

    Dutch oven

    Dutch Oven? Er ikke det når du drar dyna over hode på sengekameraten og promper?
  11. Jeg er nemlig litt skeptisk til akkurat det sølvbelegget du nevner hansmarius, det minner meg om ett rallemikk av ei arbeidsjakke jeg kjøpte på biltema engang som var greit varm, varm nok til att det var mer enn nok med tskjorte under utenom de aller kaldeste dagene, men potte tett. Det stinka skikkelig sur svette av den (og meg!) etter en helt normal arbeidsdag.
  12. Hei Noen som har erfaringer med denne jakken som er på tilbud både her og der om dagen? http://www.xxl.no/klaer/herre/jakker/alaskan-ii-down-jacket-1068347
  13. Så sant så sant. Dette minner meg på en knakandes god film jeg så for en stund tilbake. Threads het den, og handlet om konsekvensene for befolkningen i en engelsk industriby ved full atomkrig på 80-tallet. Depressive saker. Dog ett rimelig utenkelig scenario for min generasjon, det første vi lærte om den røde fare var jo glasnost og perestrojka og masse glade tyskere på tv når berlinmuren falt. Har man en reel redsel for atomkrig idag ville jeg anbefale å slutte lese nettsider som nyhetsspeilet, og heller finne seg en hobby som ikke går ut på å skremme seg selv ved å lese gallen til rablende gale "samfunnskritikere" og ubegrunnet synsing. edit: Okei, den ble kansje litt krass. Beklager det, det var ikke meningen.
  14. +1 Knakandes fin bukse. Det virker som folk fokuserer veldig på stretchen i baken og over knea, men jeg hadde null problem med både mygg og vind over hardangervidda i sommer. Begynner det å regner trekker vi jo noe annet utenpå. Også er det utrolig behagelig å bevege seg i, mye nettopp pga dette strech-materialet over baken.
  15. Vi skulle hjem fra Mårvatnet en lørdag i sommer, som tilfeldigvis er den ene dagen i uka bussen fra Synken IKKE går. Vi endte opp med å bestille taxi ned til Rjukan. Jeg mener vi fikk en fastpris på 1250. Ikke så gæli når det skal deles på flere. Bussen hadde uansett kommet på 300 pluss/minus per pers om jeg husker riktig.
  16. Pent, da prøver vi uten først.
  17. Hei For ikke lange tida siden kjøpte jeg meg mitt første skikkelige telt, nemlig ett exped sirius 2 extreme, som jeg planlegger å dra med meg på hardangervidda en uke eller to fra mandag. Iom att det regner ganske greit om dagen lurer jeg rett og slett på om det er behov for seam sealer og isåfall åssen i granskauen fårn tak i detta? Det ser ikke ut til att noen av de mer populære nettbutikkene fører det, iallefall ikke under det navnet eller under "tilbehør til telt" kategorien. Postordre utgår vel uansett nå som det bare er en virkedag igjen til avreise. Er detta noe jeg kan regne med å få tak i i eiker/drammen området? Tips til hvordan man går fram? Apropo, jeg har nå satt opp og tatt ned teltet en to-tre ganger for å lære meg hvordan, og du og du hvor fantastisk mye enklere detta var å setta opp enn de gamle svervelitelta vi brukte med presenning over i speidern!
  18. Knakandes god ide, det ble 3, 13 og 22 liter.
  19. I samme slengen skulle jeg hatt meg noen nye ullsokker å rusle i. Jeg synes 3 for 2 Smartwool Hiking Medium Crew dealen hos sportsnett.no virker greie. Erfaringer?
  20. Hei Jeg har bestemt meg for å bestille en to-tre vanntette pakkposer, nærmere bestemt Exped Fold-Drybag fra fjellsport.no. Men jeg har ingen anelse om hva slags størrelser jeg trenger. Jeg tenker en i XXS(1l) for småplukk som mobiltelefon og lommebok o.l. Også skulle jeg kansje også hatt en til klær og en til sovepose. Er henholdsvis L(13l) og XL(22l) greie til det formålet? Evt omvendt. Eller blir de for store? Jeg eier ikke øyemål når det kommer til slikt. For ordens skyld så er det en Ajungilak Kompakt 3-sesongpose som skal nedi ene posen, og klær til en uke/halvannen på vidda i andre. Å vente på att de får inn størrelser de ikke har inne(som feks M/8l) er uaktuelt da jeg trenger å ha de ihende innen 16. juli. Derfor må jeg også få bestemt meg før lunsj imorgen så jeg er noenlunde sikker på att de blir sendt denne uka. Merke og type er rimelig spikra, det virker som en grei kvalitet/pris kombo for ei snobbete fattiglus, men det var detta med størrelser da. )
  21. Takker. Blir vel å bære med seg det en trenger da.
  22. En liten avsporing men, er det mulig å proviantere på betjente hytter eller selger de bare ferdigmat? hva med private hytter?
  23. Jeg har ikke noen erfaringer med teltet, men hvis hvis du bestemmer deg for å kjøpe det er det ytterligere 400kr å spare på å kjøpe det på www.sportsdeal.no.
  24. Rapporter gjerne om snøforholdene når dere er vel hjemme igjen! Vi skal opp en tur om en uke eller tre hvis det er gangbart. Ski har vi nemlig lite av.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.