Gå til innhold

Izzy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  122
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Izzy

 • Rang
  Don't fence me in

Nylige profilbesøk

625 profilvisninger
 1. Izzy

  Nordmarka

  Jeg er så utrolig glad for at man alltid kan få svar på sånt på dette forumet :-) Så tusen takk for svarene og bilde. Jeg må helt klart utsette denne turen til seinere og begynne research på hvor jeg kan så dra på tur i stedet når jeg nå har 4,5 dager til rådighet. Vil helst finne en tur med kombinasjon av padling og vandring.
 2. Izzy

  Nordmarka

  Hei Planlegger tur med avreise 9.mai. Er det noen som vet om isen er gått på vannene i Nordmarka? Vurderer " Nordmarka Classic" med packraft.
 3. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Joda, men jeg lader jo alt annet jeg har med på turer og skal jeg filme turene, ser jeg ikke for meg å kunne klare meg bare med ekstra batterier..de koster tross alt en snau tusenlapp per stk. Lading via usb er både billigere og greiere for meg som ikke liker å være begrenset av sånne ting.
 4. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Takk for tipset, denne var rimelig
 5. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Takk for avklaring og tips
 6. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Okay?..Skal endevende kameraet når jeg kommer hjem fra jobb
 7. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Tusen takk for tipset
 8. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Er akkurat samme solcellepanelet jeg har.
 9. Izzy

  Lade batterier til kamera på tur

  Nå er ikke jeg så veldig teknisk på sånt, men det er kun en hdmi inngang og den kan jeg vel kun bruke til å kolpe kameraet til tv'en hvis jeg har forstått det rett.
 10. Hei Har nettopp kjøpt meg nytt kamera, Nikon D500. Skal selvfølgelig ha dette med meg på turer fremover og vil da spørre om noen har gode forslag til batterilader som kan koples til solcellepanelet eller powerbanken via usb. Det er EN-EL15 batterier.
 11. Hei. Jeg brukte å bestille hesteutstyr fra Outfitters Supply...de har denne kortstokken. http://www.outfitterssupply.com/Knot-Playing-Cards/productinfo/WCA127/ Trailheadsupply har dem også..også en butikk jeg har bestilt ting fra tidligere. https://www.trailheadsupply.com/collections/gifts-home-decor/products/knot-playing-cards
 12. Izzy

  Fjällräven Abisko Lite 1

  Jeg kan ikke sitte oppreist i dette teltet uten å bøye hodet ganske mye så et telt med lavere takhøyde enn dette vil aldri være aktuelt for meg. Nå er det ikke min mening å snakke dette teltet ned, for det virker veldig solidt og ordentlig og er et jeg ville stolt på i ganske kraftig vind. Men jeg gikk fra et Hilleberg Allak tomannstelt til dette som mitt første enmannstelt og det var som nevnt følelsen av å komme fra et "hus" til en kiste...veldig uvant. Jeg er mer til kuppeltelt ogdet er over 20 år siden jeg sist brukte tunneltelt. Vel du..i følge politiet i Danmark, så er jeg 180...det var det de skrev i passet mitt
 13. Izzy

  Fjällräven Abisko Lite 1

  Det er ikke så mye avstand fra ansiktet til innerduken i taket. Løfter du hodet litt, tar det i taket. Snur du deg på siden, tar skulderen fort i taket også. (Jeg lå i teltet en uke og tenkte at det måtte være sånn det kjentes å ligge og føle stoffet i lokket på en kiste). Jeg har lagt mitt ut for salg...denne typen telt er ikke helt meg, men hvis jeg ikke får solgt det kommer jeg antakelig til å bruke det på turer der jeg vil ha telt men ønsker meg lavest mulig vekt og lite pakkevolum. Det pakker nemlig adskillig mindre enn Soulo teltet mitt. En annen fin ting er at det er god plass på midten til f.eks matsekken. Likeledes er det langt, slik at bikkja fint fikk plass enten ved hodet eller ved fotenden. Bikkja har ikke så god plass i Souloteltet men det har rettere vegger og føles derfor romsligere uten egentlig å være det. Du får nok ikke plass til å henge jakke og bukse i ytterteltet hvis sekken skal ligge der også.
 14. Izzy

  Fjällräven Abisko Lite 1

  Jeg fikk fint plass til mitt Therm-a-Rest Neoair Xtherm Large som er 196 x 63 x 6,3 cm. Det smalner også ved hodet (litt) og ved føtter.
 15. Izzy

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Gabby og jeg tok en helgetur på Kløsa i Østfold med kano. Vi padlet ut til en bitteliten øy og hadde den helt for oss selv. Det var kun en fin flat teltplass der, les kuppeltelt vennlig men det var helt perfekt for oss. Været var fint, noen få regndråper og lite vind. Det var noe trafikk på Kløsa av motorbåter og kanoer så det blir ikke noe "favorittsted" for mitt vedkommende men var absolutt verd en helg der. Stedet er veldig lett tilgjengelig, man kjører til en parkeringsplass rett ved vannet så det er såre enkelt å sette ut kanoen der.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.