Gå til innhold
 • Bli medlem

Izzy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Izzy

 • Rang
  Don't fence me in

Nylige profilbesøk

1 286 profilvisninger
 1. Er på Instagram under isabeljohannesen_photography og på Facebook heter siden Isabel Johannesen Photography Legger hovedsakelig ut bilder av vilt og fugler men også litt nattfotografering og landskap. Kontoen er ny så det vil også komme bilder etterhvert fra diverse telt/bivybag turer med packraft eller kano og vandreturer. Hyggelig om noen herfra vil følge meg.
 2. Hei Vurderer å gå Hardangervidda på langs eller evt på tvers, hvis jeg kan få logistikken til å gå opp. Tanken er å kjøre bilen til Kongsberg, hoppe på toget der til Geilo eller Finse og returnere til Rjukan. Men..er det noen her som vet eksakt om det er lov å ha med hund på bussen fra Rjukan? Eller hvordan har dere andre med hund på tur løst dette?
 3. Jeg har ikke padlet med barn i packraften men jeg har padlet mye med hunden, hun er alltid med på tur og elsker det. Når det er fint vær sitter hun på toppen av spraydekket men hvis det blåser eller regner sitter hun gjerne under eller slik at spraydekket tar av for vinden og sitter mellom mine ben eller på lårene for å holde varmen. Tidlig i sesongen har jeg ofte også varmedekken med til henne. Senere i sesongen med bedre temperatur, legger jeg ullgenseren min over henne dersom hun blir kald. Jeg vet godt at det ikke var det du spurte om men skulle jeg hatt barn med i packraften ville jeg vær
 4. Fjorda er et fantastisk sted å padle og du kan få leid kano der om du ikke har selv. Der har du luksusen av masse små øyer hvor hunden kan få strekt på beina. Ved må evt medbringes, det er det ikke lov å ta der. Jeg var på 5 dagers padletur med hunden min der i fjor, men tidlig i sesongen (startet 17.mai), så da var det ikke så mange andre. Stedet er populært så du får vel ikke akkurat noen vildmarksfølelse som så. Jeg skal dit i år også på 4 dagers tur med lite padlevant reisefølge + dennes hund i juni.
 5. Jeg bruker tablett..NexGard til hunden min. Den er reseptpliktig, veldig fornøyd med den. Hunden og jeg padler såpass mye at det ikke er aktuelt med verken X-spot dråper eller halsband.
 6. Kikk på hjemmesiden til disse to, de er i gang med den turen som er nevnt..fra Käringsjön i Sverige og til Göteborg. [Hidden Content]
 7. Izzy

  Nordmarka

  Jeg er så utrolig glad for at man alltid kan få svar på sånt på dette forumet :-) Så tusen takk for svarene og bilde. Jeg må helt klart utsette denne turen til seinere og begynne research på hvor jeg kan så dra på tur i stedet når jeg nå har 4,5 dager til rådighet. Vil helst finne en tur med kombinasjon av padling og vandring.
 8. Izzy

  Nordmarka

  Hei Planlegger tur med avreise 9.mai. Er det noen som vet om isen er gått på vannene i Nordmarka? Vurderer " Nordmarka Classic" med packraft.
 9. Joda, men jeg lader jo alt annet jeg har med på turer og skal jeg filme turene, ser jeg ikke for meg å kunne klare meg bare med ekstra batterier..de koster tross alt en snau tusenlapp per stk. Lading via usb er både billigere og greiere for meg som ikke liker å være begrenset av sånne ting.
 10. Takk for tipset, denne var rimelig
 11. Takk for avklaring og tips
 12. Okay?..Skal endevende kameraet når jeg kommer hjem fra jobb
 13. Er akkurat samme solcellepanelet jeg har.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.