Gå til innhold

Miamaria

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  1 835
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Miamaria vant dagen sist 17. februar

Miamaria hadde mest likt innhold!

Om Miamaria

Profil

 • Min blogg 📰: http://www.padlemia.blogspot.com

Contact Methods

 • MSN
  miamaria1978@hotmail.com
 • Skype
  miamaria1978@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Turer til lands men mest til vanns
 • Sted
  Vesterålen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg bruker spadene til forsvaret, beste hagespaden eller for turdo jeg vet om. Har kjøpt det i gave til folk, til og med, fordi de er så gode.
 2. Du sitter ikke nå og viser til at andre bryter forbudet mot åpen ild, samtidig som du gjorde det selv? Det var bare venninna di, sant? For når hun slokket som en gal var det jo ikke åpenbart at det ikke kunne bli brann der?
 3. Du skal nå ha takk for forsøket, men glem det. Noen ting er bare umulig.
 4. Det ble ikke padling sist helg, så da måtte jeg padle i uken. Dermed ble det bonuspadleonsdag i klubben og vi hadde en fin kosetur med innlagt trening, slalåmløype og multepause i fine omgivelser. Nærturer er ikke å kimse av. Mer i bloggen HER.
 5. Du kan være helt sikker på at jeg ikke stoler på at sånne som deg ser meg verken på radar eller andre steder, ikke et øyeblikk. Men når en speedsjark stadig dreier mot deg etter hvert som du forsøker å padle ut av kursen til den, så tror jeg du også ville prøvd noe annet enn å "holde avstand for kryssende kurs" når du padler i 6 km/t og den andre kommer i gud vet hvor stor fart. Det er rett og slett ganske umulig noen ganger å holde avstand fra båter som virrer rundt i stor fart - det er langt fra hver gang det er mulig å forutsi hvor i all verden den har tenkt seg. Men det er jo et poeng, Marius. Bare hold deg unna der det er båter du, så trenger du ikke VHF. Holder du deg hjemme i sofaen så trenger du kanskje ikke nødpeilesenderen heller. Sats på det, masse penger spart. 🤣
 6. Jeg har både nødpeilesender, VHF med distressknapp, Spot og vanntett telefon. Det har blitt kjøpt litt sånn etter hvert som behovet mitt har endret seg, og det varierer litt fra tur til tur hva jeg tar med. Hadde jeg visst dagens behov og omfang av padle-/turinteressen ville de nok blitt kjøpt i annen rekkefølge, og Spotn neppe i det hele tatt. AIS kunne jeg vurdert, men der står ikke mitt behov sånn i forhold til pris at det blir prioritert. Hadde jeg bodd i mer sentralt område kunne det nok blitt det. Nødpeilesenderen er alltid med. VHF er med når jeg skal padle med andre som har det med, når jeg skal på yttersia eller kan tenkes å krysse skipslei og i områder med mye båttrafikk, og når jeg er steder med dårlig dekning men som det gjerne er en og annen båt som kan høre meg på VHF. Vanntett telefon - Facebook må jo oppdateres. 😆 Om jeg trenger hjelp en dag vil nok denne bli prøvd først, ettersom man da også får forklart hva som er problemet. Spot'n er stort sett med, men fra jeg anskaffet PLB så er det mest fordi opphavet synes det er artig å se hvor jeg er på tur hen. (De kan finne på å dukke opp i fjæra med nystekte fiskekaker for eksempel.) Jeg har enda ikke brukt signalpenna, men det var nære på den gangen med speedsjarken, ettersom det tok tid før han reagerte på oppkalling. Jeg var begynt å gjøre klar til avfyring.
 7. Jeg padler med signalpenn i vesten, sånn med tre skudd i. Det er ikke egentlig for at helikopteret skal finne meg den dagen det måtte trenges, men for å eventuelt få vekket opp sånne der…
 8. Det kan du. Jeg har gjort førstnevnte en gang vi var en gjeng som så ut til å skulle bli nedkjørt av en speedsjark. Jeg har også gjort det samme da noen i min gruppe bestemte seg for å padle i nærheten av et skip og det var vanskelig fra min posisjon å se om de var i veien eller trygt på avstand - kjekt å da kunne kommunisere enkelt og få avklart situasjonen. Jeg har også kalt opp "all ships" og informert om at jeg skulle krysse sund og fjorder der det er skipsleier. Men rekkevidden er en bøyg ja. Det er litt for ofte at Kystradioen ikke hører hva man sier, og da får jeg litt noia. Hva om de tror jeg prøvde å be om hjelp, liksom. Jeg har VHF-en med, for den er et ekstra hjelpemiddel der det er dårlig telefondekning, men den blir mest brukt når man er store eller flere grupper på havet. Tror nok også jeg kommer til å kjøpe ny når den blir ødelagt, de er blitt så pass billige nå at det er grei ekstraforsikring for min del. (Men her jeg bor er det mye fiskeri, oppdrett og andre båter, og ikke nødvendigvis god mobildekning der jeg ferdes.)
 9. Jeg har heller aldri opplevd at limet har holdt kortere enn mansjetten. Men det kan vel være at draktføtter holder lenger, som ikke blir like utsatt for solkrem og denslags dritt som tærer på.
 10. Som andre her har påpekt kommer jo det an på hva som er viktigst for deg. Jeg har selv gått motsatt vei - nå sikrer jeg meg først og fremst den personlige opplevelsen av det som skjer, og hvis situasjonen varer lenge nok til det så drar jeg frem kamera og får begge deler. I de tilfeller man bare rekker en av delene har jeg landet på at det viktigste for meg er å få tatt opplevelsen skikkelig inn – et filmklipp kan ikke erstatte det fullt ut uansett hvor mange ganger jeg ser det.
 11. Jeg la mest merke til denne. Snedig definisjon av sykdom.
 12. Her ble det anbefalt koronakarantene siste uka i ferien, om ikke annet har jeg fått blogget en tur før ferien. Dagstur ut Malnesfjorden, vi slapp unna å bli innhyllet i havtåke heldigvis. Fin tur, selv om det er litt "juks" å dra innom kafé underveis så er det nå samtidig kjekt å kunne velge fra en meny også. Ei ny hule var høydepunktet denne dagen. Innlegget i bloggen HER.
 13. Jeg bruker black witch på neopren, men stormsure eller aquasure, noe i den duren på latex.
 14. Hvordan synes du denne er? Kunne tenkt meg en monokikkert, men jeg har jo ikke peiling på om det er verdt pengene og bryet å ha den med.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.