Gå til innhold
 • Bli medlem

Olsen89

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har ikke prøvd å fiske i vannene du nevner. Har derimot gått en del i området. Det går fint å ta stolheisen opp til Nos, også gå derifra. Heisen går et par timer om dagen på sommeren. Folk får med seg sykkelen på heisen, så det går nok fint med stor sekk og fiskestenger Flott sti mot Sloaros.
 2. Dere som har Nallo, hvor lang personlengde mener dere er maks, for at ikke soveposeenden skal komme i mot duken?
 3. Var på Norefjell sist helg. Gikk fra skisenteret og opp mot Høgevarde. Det er bra skiføre der
 4. Har du brukt den mye? Virker den solid og holdbar? Jeg skal på tur i 3 uker, og vil sette pris på at brenneren er lett og enkel, og fungerer hver gang. Jeg regner med at den største gassboksen som går oppi kjelen er en 100 grams boks? Går det greit å bruke større gassbokser på brenneren? Synes du at denne brenneren bruker mindre gass enn vanlige toppmonterte brennere? Hvordan fungerer den i vind? Takker for svar
 5. Jeg ser etter en lett gassbrenner, med kjele. Kommer for det meste til å bruke den til å koke opp vann. Ser at det har kommet med en ny variant av Jetboil, nemlig Eta Solo. Noen som har prøvd denne? Evt noen som har prøvd MSR Reactor?
 6. Hvordan fungerer egentlig Trangia Multifuel x2? Må man ha et Trangia strømkjøkken, som man monterer multifuel-brenneren inni?
 7. Osprey Argon 85 er dagens røver hos [Hidden Content] Den er satt ned til 2200,- Kjøpte selv 110 literen for noen uker siden, helt konge sekk! Løp og kjøp!
 8. Takker for bra tilbakemeldinger. Jeg får ta en runde i Oslo, og prøve litt forskjellige ryggsekker. Har prøvd både Arcteryx bora og Osprey argon, men må si at Norrøna svalbard er en klar favoritt. Det eneste som har holdt meg tilbake fra å kjøpe den, er slitestyrken. Jeg vil kjøpe kvalitet, slik at jeg har en sekk som varer i 10 år.
 9. Takker for svar. Hvor lenge hadde du hatt din sekk før den begynte å vise slitasje? Eller kanskje mer riktig å spør hvor mye hadde du brukt den? Valgte du penger tilbake eller ny sekk? Ettersom denne sekken er noe av det bedre av sekker jeg har prøvd, vil du anbefale meg å kjøpe denne?
 10. Det så ikke dumt ut! Dette var nytt for meg, kanskje jeg må prøve en slik? Passer korken på vanlige norske brusflasker? Holder det tett over tid?
 11. Er ute på sekkejakt, og den sekken som passer min rygg best, er nemlig Norrøna Svalbard. Har lest en brukererfaring der det blir klaget på slitestyrken. Er det andre her inne som har gode/dårlige erfaringer med sekken? Hvordan er den generelle slitestyrken?
 12. Er på utkikk etter et 3-sesongers telt for 2 pers. Føler jeg har undersøkt markedet relativt bra. Fant dette teltet: REI Half Dome 2 Plus [Hidden Content] Det har fått gode anmeldelser, og i tillegg blitt valgt av Backpackers Editors' Choice Vekten ligger på 2,5kg Koster ca 2000,- ink frakt og mva Noen som kjenner til teltet? Eller har erfaringer med merket REI?
 13. Hvis man skal gå kun utenfor oppkjørte løyper, og det blir en del opp og ned, skal man da lete etter bredest mulig ski? Hva er "ideal-bredden" ? Jeg er en fattig student, så tenker på å kjøpe brukte ski, er det skjedd mye på fjellski-fronten de siste 10 årene? Noen tips hva man burde lete etter?
 14. Er det noen som her som har gått fra Kjerag, langs Lysefjorden, til Preikestolen? Tenkte å ta ferge til enden av lysefjorden, så gå til Kjerag, for gå langs nordsiden av Lysefjorden, til Preikestolen, også ferge til Sandnes. Burde vi først gå til Kjerag, også Preikestolen, eller omvendt?
 15. Hei Vi er et par på 20år som planlegger vandretur i Norge sommer. Tenkte oss en tur på 5-7 dager. Vi sover i telt. Har tenkt litt på å starte turen noen dagers vandring fra Prekestolen og Kjerag, for å ha det som mål. Er det andre steder vi også bør vurdere? Noen som har noen tips om turruter? Takk for alle tips og råd Mvh Andreas og Jannicke
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.