Gå til innhold

langtderborteetsted

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om langtderborteetsted

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Se på en Frisport Extreme 4, overrasket selv over hvor fleksibel den er.
 2. Foreslår Holmeslet Explorer ST. hav av plass og to innganger
 3. Lørdag 8 juni har Oslo Sportslager stengt av Gata og setter opp en bråte telt fra forskjellige merker. Fin mulighet til å se og planlegge da. Tar en tur..
 4. Litt annet konsept enn de små miniteltene/bivvi, men har noen erfaring med Denne typen:http://www.frisport.no/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1089&category_id=617&option=com_virtuemart&Itemid=97 Er vel vel så mye en tarp, og avhengig av skog for oppsett.
 5. teltet er vanntett ved 1500 mm, men da har man ingenting å slite på. du mister noen prosent av vannsøylen hver gang det pakkes opp og ned, skurer mot bakk o.l.
 6. De har jo Wildwind også da, om du trenger noe som tåler vær, nytt telt. Sjøl ville jeg no, som du nevner, vurdert Explorer.
 7. hei. sent svar på en gammel tråd, men det var aktuelt for meg Ser det er ny modell på gang, der man også kan få karbonstenger. vekten detter og prisen er nå tusenlappen lavere. Noen som vet om de skal på villmarksmessa i år. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40400282&searchQuery=wildwind
 8. Disse kartene er leveringsklare fra lager hos oss i uke 29. Naturlig sted å kunne finne dem vil bla.a. være DNT butikken i Storgata. Alle utsalg kan bestille.
 9. Hei. Litt info i debatten. Og bare så alle er klar over det, så svarer jeg som ansatt i Ugland it Group. Hver enkelts smak og mening står det selvsagt respekt av, men jeg kan prøve å gi noe fakta om det er OK. Satmap er vanntett, så lenge gummiportene er stengt. skjermdekslet er avtagbart. vann kan komme på innsiden, men da tar man av og tørkker, og setter på igjen. Ytterdekslet består av nok et skjermdeksel, så man er aldri i direkte kontakt med skjerm. Den skal tåle fall på vanlig hardt underlag fra opp mot en meter. Med gummietuiet som kommer senere i år teredobles denne høyden og vanntettheten i neddykket tilstand på en meter dyp( standarden øker. Man oppnår da en grad på IP67. En elektriker kan si dere noe om hva det betyr, men i alle fal vanntett. IP 54 nå. Høydemålerern kan man stille til enten å måle fra satelitt eller kart. fra satelitt blir nøyaktigheten bedre jo flere som er inne, men det krever minimum 4-5. det gjelder alle GPS. fra kart nøyaktigheten 20 meter, lik ekvidistanse. ved programvareoppdatering ( gratis på www.satmap.com versojn 1.45) så har man nattbelysning. rød bakgrunnsbelysning. eneste GPs som ikkeskjermen "flimrer" ved bruk av IR-briller. De norske kartene lages også av Satmap, så det er ikke vi som har laget noen b-vare. se våre eiendomskart for Satmap, de er fra UGland. men som noen sier, de virkelige flotte kartene for Europa skulle vi hatt. de kommer, kjøp bare mer Satmap. Ønsker alle en god sommer og og takker for verdifull info som ble publisert her. uansett fortegn. mvh for Ugland It group og Satmap
 10. SÅ du spurte etter eiendomskart. De er nå kommet for Garmin. Se http://gps.no/2009/11/uglandit-lanserer-eiendomskart-for-garmin-gps/ Spent på hvordan de er i praksis.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.