Gå til innhold
 • Bli medlem

langtderborteetsted

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om langtderborteetsted

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Se på en Frisport Extreme 4, overrasket selv over hvor fleksibel den er.
 2. Foreslår Holmeslet Explorer ST. hav av plass og to innganger
 3. Lørdag 8 juni har Oslo Sportslager stengt av Gata og setter opp en bråte telt fra forskjellige merker. Fin mulighet til å se og planlegge da. Tar en tur..
 4. Litt annet konsept enn de små miniteltene/bivvi, men har noen erfaring med Denne typen:[Hidden Content] Er vel vel så mye en tarp, og avhengig av skog for oppsett.
 5. teltet er vanntett ved 1500 mm, men da har man ingenting å slite på. du mister noen prosent av vannsøylen hver gang det pakkes opp og ned, skurer mot bakk o.l.
 6. De har jo Wildwind også da, om du trenger noe som tåler vær, nytt telt. Sjøl ville jeg no, som du nevner, vurdert Explorer.
 7. hei. sent svar på en gammel tråd, men det var aktuelt for meg Ser det er ny modell på gang, der man også kan få karbonstenger. vekten detter og prisen er nå tusenlappen lavere. Noen som vet om de skal på villmarksmessa i år. [Hidden Content]
 8. Disse kartene er leveringsklare fra lager hos oss i uke 29. Naturlig sted å kunne finne dem vil bla.a. være DNT butikken i Storgata. Alle utsalg kan bestille.
 9. Hei. Litt info i debatten. Og bare så alle er klar over det, så svarer jeg som ansatt i Ugland it Group. Hver enkelts smak og mening står det selvsagt respekt av, men jeg kan prøve å gi noe fakta om det er OK. Satmap er vanntett, så lenge gummiportene er stengt. skjermdekslet er avtagbart. vann kan komme på innsiden, men da tar man av og tørkker, og setter på igjen. Ytterdekslet består av nok et skjermdeksel, så man er aldri i direkte kontakt med skjerm. Den skal tåle fall på vanlig hardt underlag fra opp mot en meter. Med gummietuiet som kommer senere i år teredobles denne høyden
 10. SÅ du spurte etter eiendomskart. De er nå kommet for Garmin. Se [Hidden Content] Spent på hvordan de er i praksis.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.