Gå til innhold
 • Bli medlem

Lindus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lindus

  Anbefalle rase?

  Vil nevne storpuddel jeg... Flotte å kløve litt med, fine å snørekjøre med. Lette å trene, veldig glade i å jobbe. Finn en oppdretter med fokus på brukshund, så har man en flott turkamerat, som liker å bli brukt. Men som også har en av-knapp.
 2. Har bare lyst til å tipse deg om noen flotte steder du burde bruke litt tid på, styggsjøane... Nyyydelig der, og vi fikk godt med fisk. Og ikke minst, store Vonsjøen, og over i lille Vonsjøen. Det er en heftig tur over, mye kampestein (men vi klarte det med kanoer) men oppe i lille vonsøen er det nydelig! Og masse fisk! Og veldig lite folk!!! Og grei skuring ned til Rogen igjen. God tur, nyt det!!!
 3. Så spennende! God(e) tur(er) og nyt det! Modig gjort!
 4. Må være en fint måte å gå på tur på! (Har selv to hester). Har aldri kløva med hest på tur, men jobbet en sommer til fjells på hesteryggen. Hørte aldri noe om giftig gress, men det burde dere jo sjekke ut. Og ettersom dere skal ha med en fjording så pleier de å være flinke til å sortere ut hva man kan og ikke kan spise selv, men man vet jo aldri. En ting jeg fant ut var veldig viktig på fjellet er et godt insektsmiddel for hesten, om de jobber og blir svette blir de like fornøyd som oss med 25 tunefluer og 30 fluer og en mygg/knottsverm rundt hodet, pluss noen sinte hestebrems...Dyrlegen har
 5. Jeg er nå den heldige eier av en aljungajak Denali! Fikk i gave, den er testet på stuegulvet, hvor jeg sovnet momentant. Gleder meg til å teste den ute i vinteren!
 6. En av mine værste netter er vel fra femundsmarka. Vi hadde klatra over kampesteinene og fjellet fra store vonsjøen til lille vonsjøen, i sikkelig drittvær! Øs regn hele dagen, og alt var vått. Sleit en stund med å finne en farbar vei over fjellet, og kom for sent i gang med "overgangen". Vi heiv i oss en kornbar under ei furu, stående. Var for kaldt til å stoppe opp noe lenger. Etter å ha fått kano, og bagasje over fjellet, og båret svigers kano og bagasje over fjellet (med hjelp av dem også da) var det ikke mer energi å hente. Alle frøys og jeg hadde hakka tenner i lange stunder. Ved lille v
 7. Jeg er ca 163 høy, og har Bergans Viking Lady 100l. Der er topplokket dagstur sekk. Synes det er veldig greit å ha stor nok sekk til å ha alt inni, kjekt når det regner. Ser det er mange som har 45l og 65l, men jeg skjønner ikke hvordan dere får plass til alt
 8. Koselig å se tur herfra også! Været var jo topp! Isen ligger godt litt lenger inn ved øyene her ennå. (Men det heter Tjøme )
 9. Takk da skal jeg bringe forslagene videre!
 10. Har planer om 2 ukers tur til våren/sommeren. Sammen med svigers, (som begynner å trekke på åra..) Vi har vært på mange lange turer sammen, og har tatt turene opp et hakk hvert år, men må nok innse at det går ikke i år...I fjor "brukte vi dem nesten helt opp", og det blir mye tillegg på oss med deres bæring og vårt eget. Vi har mange lange, kronglete og tunge bæringer bak oss. Og tanken i fjor var at vi skulle forlate dem en del dager, for å møtes igjen et annet sted, men de klarte ikke lenger å bære kanoen sin alene, men nå har de (endelig) gått til annskaffelse av en ally! Noen som
 11. Jeg går og jogger ofte med sekk, har jeg på sekk bruker jeg somregle også fjellstøvler. Variasjon, trening og utfordring. Jobbet også hardt for å komme inn på linja jeg ville i militæret, og da trakk jeg dekk også.. Har ikke så mye mål sånn sett på treninga, annet enn å holde følge med gutta på tur, og bære min egen andel og vel så det.
 12. Jeg er 163 og har Bergans viking 100l. Veldig fornøyd med min, jeg trener med den, og bruker den mye på tur. Plass til alt, og litt ekstra...God å bære, også med god vekt.
 13. Skal dere bære mellom vann osv, hadde ikke jeg vært i tvil, Ally!!! Har vært på mange turer med plast kano, aluminiums kano, og ally kano. Ble overrasket over hvor god allyen er i sjøen, og hvor mye den tåler. Og hvor lett den er å håndtere i forrhold til plast og aluminium. Har ikke erfaring med Mad river dog.
 14. Ajungilak Tyin Winter 5-season virker som en bra pose. Noen med erfaring rundt denne? Sett på Denali, men den er bare i 210, og det blir litt vel mye for meg på 165... Rab Andes var litt fresk i prisen, hehe.
 15. Spørr her jeg også, jeg er en meget frysen jente som er på jakt etter en VARM sovepose. Usikker på dun eller fiber. Men jeg bærer heller mer, bare jeg slipper å fryse. Har sett på Jan Mayen, virker som dere er fornøyd med den?!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.