Gå til innhold
  • Bli medlem

rips

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om rips

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Tusen takk for tilbakemeldinger. Det er en butikk i byen som har de ulike alpinistsekkene inne, så jeg får bare stikke ned og prøve. Det går jo noen liter i dem.
  2. Jeg trenger en enorm sekk til teltturer med ungene og meg. Den skal være så stor som mulig, gitt min lengde på 163 cm. Jeg skal ikke bære langt, vi kan uansett ikke gå mer en noen få kilometer på grunn av barnas alder. Hva skal jeg velge? Et spørsmål til: det angis noen ganger høyde på bæreren, eller rygglengde. Hvor viktig er det å overholde disse grensene hvis man da som meg ikke skal gå rundt med sekken hele dagen? Er det idiotisk av meg å kjøpe en stor pakkrammesekk, for eksempel, eller den største bergans alpinist, som har angitt minste personlengde på 175 cm? (Jeg er, dessverre i denne sammenhengen, relativt normalproporsjonert. Kan ikke skilte med veldig lang og bred rygg, og dertil korte ben. )
  3. Da har vi vært på øyungen i helga. Folksomt der da, men det gjorde ingenting. Hadde med finnmark-lavvoen, og hadde god plass til alle. Pappaen var litt kald på natta, men pytt pytt, han er da voksen. Jeg og guttene var varme hele tiden.
  4. Tusen takk, her var det jo flere svar. Da venter vi bare på at ny-teltet skal komme.
  5. Topp! Tusen takk. Hvor langt er det å gå omtrent? Er det sti eller vei?
  6. Hei. Er det noen som vet om noen fine plasser å telte i Oslomarka, som ikke ligger langt fra bilvei, men samtidig et stykke fra husgrensa? Vi har to små unger (tre år, og tre mnd) og kan derfor ikke gå særlig langt. Jeg er virkelig ikke kjent i området, så alle tips mottas med stor takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.