Gå til innhold
 • Bli medlem

psychodaddog

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ser flott ut, et romslig solotelt
 2. Fant et i messing, ser bedre ut
 3. Kunne blitt et fint lite prosjekt: Få tak i en defekt svea, koble til trykkluft og finne ut hvor mye trykk den tåler før den revner. Så i ettertid bytte ut sikkerhetsventilen med et mini-manometer så man ser når man er i faresonen. Eller manometer i tillegg til sikkerhetsventil.
 4. Ja det er en ulempe. Har slått det opp i lett regn og innerduken ble fuktig, men tørket kjapt med litt primusfyring.
 5. Plassen og romfølelsen er veldig god. Innerteltet/ytterduk er ekstremt stram og fin så det er et "stille" telt. Er for tidlig å si noe om kvaliteten men har ikke funnet noe negativt så langt. Ulempen er at du må sette opp innerteltet og så hiver ytterduken over. Hilleberg/Helsport telt er lettere å slå opp.
 6. Jeg handla når dollaren var litt lavere. Tror jeg fikk teltet for rund 7000, havna vel litt i overkant av 9000 totalt. Keron 4GT et sikkert valg turpappa og kvaliteten er uslåelig. Bare dobbeltsjekk at det er stort nok for dere. Blir ungene sukkerhøy kan du jo legge deg ut i forteltet.
 7. Jeg vet faktisk ikke, tror uansett veiledende pris i Norge er urimelig høy. Kjøpte mitt fra USA. [Hidden Content]
 8. Hei Turpappa. Har hatt Keron 4GT i noen år og det er et fantastisk telt på alle måter. Du trenger ikke stormatter til det, telte klarer seg utmerket uten. Vi har brukt det som 3manns telt (3 voksne) men ville ikke hatt en 4. person inn. Nå er det riktignok noe annet med en familie men det kan nok allikevel bli litt snaut. Jeg har nå gått over til MSR Stormking (5 manns telt kuppeltelt) som er svært romslig. Lykke til med teltvalget, det skal ikke være enkelt
 9. Innrømmer gjerne at jeg flotter meg med en del dyrt utstyr. Men jeg er nøye med å kjøpe til riktig pris, gjerne brukt. Idag solgte jeg et Hilleberg telt som jeg har hatt stor glede av i 5år. Det teltet har kostet meg noen få hundrelapper i verditap på disse årene. Hilleberg er sikkert overpriset som så mye annet, men det er kvalitet og for meg en meget god innvestering.
 10. Fikk testa min nyinnkjøpte dings BernieDawg Minicap with Legs i helga å kan konkludere med at den fungerer. Meget behagelig støynivå og sveaen ble lettere å justere ned. Synes den krevde noe mere forvarming å brukte lengre tid på å bli skikkelig varm?
 11. Synes Nammatj 2 høres ut som et bra kompromiss med tanke på at det er et helårstelt du er ute etter. Nammatj har den tykke duken som vil glede deg i mange år fremover. Stort fortelt er jo en fordel vist du gidder å bære det
 12. Opplevde akkurat det samme når jeg fikk min. Satt i sofaen å fikla med svea'en, det kom væske ut?
 13. Anbefaler et 2 manns tunneltelt. Sjekk ut Hilleberg Kaitum 2(eller andre lignende telt), det har god innvendig plass med rette endevegger til en røslig kar som deg.
 14. Har prøvd Allak, har nå Nallo 2 GT. Synes du får mye mere telt for mindre vekt med Nallo. Et skikkelig fortelt med mange bruksområder isteden for 2 små med Allak. Ventilasjons/utsikts mulighetene med Allak er derimot meget bra. Om du er redd for skrått tak ville jeg heller gått for Kaitum. Du kan gå for Kaitum 3 som har samme vekt som Allak! Da har du telt som skulle dekke de behovene du beskriver og vel så det Har også prøvd soulo men solgte det videre for det ble litt for lite. Ellers imponerte Soulo stort, en skikkelig bunker. Synes også klips systemet på Allak/Soulo fungerte veldi
 15. Vil anbefale deg å velge et telt for 3 personer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.