Gå til innhold
 • Bli medlem

fjellfiskern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellfiskern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. men egentlig hvis man opplever noe sånn som trådstarter gjorde - er det jo bare å rapportere det til politiet og til NJFF for eksempel. Da bør du ihvertfall få svar om det er lov eller ikke. Faunakriminalitet er alvorlig og det hørtes ikke ut som de kara hadde god samvittighet.
 2. Kjøp Alfa Walk King - det er en meget bra støvel. Riktig at den er på tilbud hos G-sport nå til 1499,- men ennå billigere på tilbud hos XXL 1450,- Uten tvil veldig mye bra støvel for pengene - anbefales !! [Hidden Content]
 3. kjære deg - kan du ikke søke kirurgknute i google på internett?
 4. Siste nytt i tur mat? God holdbarhet ihvertfall [Hidden Content]
 5. Det blir vel egentlig litt drøyt å ta høyde for tordenvær når du er på tur og setter opp telt. Sjansen er vel mikroskopisk at det skulle komme ett tordenvær akkurat der og da. Men det kan jo skje - var en gang ute i fjellet i Telemark og padlet innover et flott stort vann i min aluminiums kano. Det var strålende sol og jeg fisket og koste meg. Da jeg hadde padlet helt i enden av vannet skiftet plutselig været og det begynte å blåse, regne og tordne voldsomt. Det var vanskelig nok og klare og padle kanoen alene i motvind tilbake til bilen - i tillegg lyna det rundt øra på meg. Jeg følte m
 6. Kontakt en lokal sportsfiskeforening - så holder de sikkert gratis kurs. www.ofa.no i Oslo kan du jo også snakke med. Sportsfiskebutikker har også noen ganger kurs.
 7. Jo det er enkelt - det er bare å betale - det er ikke bare turer til turisthyttene de gjør. Jeg kjenner en kameratgjeng om betaler for å bli flydd inn på Hardangervidda med bagasje hvert år - no problem. Helikopter Finnmarksvidda - kr. 5000,- en vei - delt på 4 med utstyr (kr 1250,- pr snute) er det mange som gjør det.
 8. Det samme skjer jo til en viss grad i Norge - du kan jo fly inn på Hardangervidda (Drevsjø) - og betale for helikopter inn på Finnmarksvidda - Stabburdalen.
 9. Tror ikke fisken bryr seg nevneverdig om det?
 10. Fotlukt kommer av bakterier på foten - noen bakterier lukter og andre ikke - når de som lukter blir i flertall blir det lukt - alle har disse bakteriene på føttene - men ofte i balanse - jeg kjenner et naturprodukt du kan bruke får å få de i balanse igjen - og dermed fjerne lukten. Det fjerner også lukt fra støvlene. Meget effektivt men kan ikke linke til det her nå - du må eventuelt sende meg en pm.
 11. Et lite google søk ga dette svaret: Løvsanger og gransanger er veldig vanskelig å skille fra hverandre...men gransangeren har mørkere ben enn løvsangeren. Løvsangeren har ben med en farge som minner mer om hud toner. Også dette: gransanger, Phylloscopus collybita, fugleart i sangerfamilien. Den er så lik løvsanger at den bare ved hjelp av håndsvingfjærenes lengde kan skilles fra denne.
 12. For å fiske abbor eller tryte som den ofte kalles - kan du bruke lette spinnere - eller vanlig meitemark hengende en meter eller to under en dupp. Da er det bare å sitte å følge med duppen om det skjer noe.
 13. Hva med et søk i forumet her før du starter ny tråd? Står mye om ringstind her.
 14. Det er jo sørgelig at den tollfrie grensen ikke økes noe fra 200,- kroner som den fremdeles er i dag. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.