Gå til innhold
 • Bli medlem

Potter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sisal er glimrende. Siste jeg kjøpte plukket jeg med meg 100 m fra en byggevarebutikk.
 2. Det er mye som begynner å bli utplukket nå. Jeg var ute og kjøpte ski til min kjære for 14 dager siden og allerede da hadde det blitt solgt mye. Jeg hadde tatt en tur rundt i byen med utgangspunkt i XXL i NAF-huset, videre til Intersport rett borti gata, Oslo sportslager osv. Dere finner sikkert noe et av disse stedene hvor det er 30-50% rabatt.
 3. Potter

  Dun vs fleece

  [Hidden Content] Dunvest fra TNF på salg.
 4. Man slipper også unna toll på tekstil som ligger på ca. 10%. Regnestykket er som følger: Jakke til 2000+toll 200 = 2200+mva = 2750,-
 5. Takk for utfyllende og gode svar. Jeg går nok for BC etter dette. Hælløfter virker ikke dumt, mulig jeg ettermonterer det.
 6. Forsvarets komagenser ville jeg styrt unna. Skikkelig rævva ullkvalitet.
 7. Var innom XXL på NAF-huset i Oslo i dag. Plukket med meg Mountain Hardware Sub Sero SL dunjakke. Den var satt ned fra 4000 til 1500. 30%-70% på mye godsaker. De har 50% på alt av undertøy. En del utplukket. Lite large igjen, men mye medium. 50% på skistaver hos intersport er også en god deal.
 8. Har mulighet til å kjøpe et par åsnes nansen med BC magnum binding (litt kraftigere enn vanlig BC). Skiene skal brukes i snaufjellet med pakning på rygg og pulk en gang i blandt. Noen korte toppturer. Jeg vet at BC ikke er best til nedoverkjøring og lurer på om det lar seg gjøre å montere andre bindinger... 1. Hvilke bindinger anbefales til hvilke fjellski/bruksområde? (hva er for eksempel å foretrekke til nansen og mitt bruksområde?) 2. Hvor lett er det å skifte bindinger?
 9. Potter

  Våpenkort

  Den butikken jeg stakk innom hadde skjemaet liggende. XXL, der jeg var innom, arrangerer jegerprøvekurs og det virker som de gjør gode penger på dette. De fikser da alt for de deltagerne som velger å kjøpe våpenet sitt der. De stikker innom politiet med en bunke skjemaer i ny og ne. XXL har virkelig tatt jakt på alvor i forhold til mange av de andre kjedene.
 10. Potter

  Våpenkort

  Er det slik at forhandler fikser søknad o.l. når man kjøper sitt første våpen? Jeg skal ha en hagle fra XXL.
 11. Potter

  Lett jaktbukse

  Hei, Jeg har en jaktbukse som jeg er meget godt fornøyd med. Problemet er at denne ofte blir for varm og klam når sola steker som værst. Jeg er ute etter en bukse som passer til dette været - dvs. en lett og tynn bukse, men som samtidig har noen vannavstøtende egenskaper. Er det noen som har noen erfaringer eller tips ang. en slik bukse? Skal brukes til småviltjakt, dvs. rype, hare og skogsfugl.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.