Gå til innhold
  • Bli medlem

Øystein LO

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Øystein LO

  1. Tusen takk for flotte forslag, dette skal diskuteres nærmere med kameratene. Håper de blir fornøyd
  2. Jeg og 4-5 kamerater har tenkt oss på kanotur om et par tre uker, men vi har ikke klart å finne et bra vann. Vi vil være på tur i rundt en uke, og padle videre annenhver dag. Noen krav: Ikke veldig langt fra bilvei (noen hundre meter går bra). Ikke masse hytter og båttrafikk Langt nok til at vi kan padle noen timer annenhver dag. Ikke mye bæring av kano (KORTE avstander går greit i små mengder) Drikkbart vann Det er ikke viktig at det er i Telemark, men det skal helst ikke være veldig mange timers kjøring unna Skien. Vi kan så klart også bruke elver.
  3. Jeg har planer om å lage en hengekøye til bruk på tur. Planen er å bruke ripstop nylon eller noe tilsvarende som stoff i selve køya og ha myggnett rundt køya (alt under en presenning). Jeg har problemer med å finne nettsider(eller butikker nær Skien) som selger nylon duk, og lurte derfor på om noen av dere har peiling på dette. Takk!
  4. Hm... har ikke funnet paracord i norge før. Noen anbefalte lengder jeg bør bestille? Så jeg har nok tau til en tur, kan jo bruke det igjen seinere! Hva er bredden på paracorden på paracord.no?
  5. Hei Jeg har tenkt å la teltet stå igjen hjemme på min neste tur og heller ta med en presenning. Lurer litt på hva slags tau jeg bør ta med. Tauet må være lett og lite plasskrevende. Noen som har noen gode nettbutikker eller butikker i nærheten av Skien jeg kan kjøpe godt tauverk i?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.