Jump to content

brande

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by brande

 1. brande

  Helsport Savalen

  Nei.Det står Savalen og det er en fiberpose. Har sendt spm. til Heslport.Men takk for hjelpa !
 2. brande

  Helsport Savalen

  Jeg har en Helsport Savalen sovepose.Noen som aner noe om temp.grense på denne ? Har sjekket Helsport sine sider.Men der var ingen svar
 3. brande

  Helsport Lavangen

  Jeg har en Helsport Lavangen som jeg lurer på om noen vet komfort tempen på ? Det er en vinterpose som veier ca 2,3 kg.Den er kjøpt i 2002 og er nå ute av sortimentet til Helsport
 4. Hei ! Er det noen her på forumet som har vært i Rago på skitur/isfiske ? Tenker å gå fra Lakshol og opp til Litlverivatnet og videre mot svenskegrensa.
 5. Det er vel enklest å holde seg til de vannene som er lovlig og fri for reguleringer.Har i noen år nå, vandret en del sør for Tysfjorden på svensk side(padjelanta ).Der er det jo ikke lov å fiske i det hele tatt. Virker som et spennende område rundt sjomen. Er det bom på grensen ?Eller kan man kjøre fritt inn til Sitasjaure ?
 6. Det vil jo bli ei lang padling på Sitas.Men det er jo greit hvis det er godt vær da. Er det fisk i alt av vann i området der? Leste en plass at det var brukbart med ørret i Sårgåjavrre. I Sitas er det vel ok med røye,så vidt jeg vet.
 7. vanskeligste topp i Norge er Trakta (Litl Korsnestind)og ligger på Austvågøya i Lofoten.Har en "normalvei"opp som er gradert til 5 +. Første gang besteget i 1910 av de som besteg Svolvær geita og Stetind.(Rubenson,Scelderup og Bryn)
 8. Flott tur du beskriver.Skulle gjerne hatt en alpackaraft,men foreløpig har jeg ikke råd.Men har en Ally kano og lurer på om detr er gjennomførbart for to mann å gjøtr samme turen som du,men bare fram til Sårgåjavrre. Alstå over Sitas>rounas>kåbtå>Skougevarre til Sårgåjavrre ?
 9. Ramsund 110. Er det noen som vet noe om denne sekken ?
 10. Jeg får virus varsel med en gang jeg går inn på siden. merkelige greier !
 11. Monterer min på ca 35 min.Ikke vær redd for å bruke makt ! Han tåler en god del. Nevnte gummiklubbe og litt salo på flytematta så kommer spantene som et skudd. Viktig å reingjøre aluminiumsrørene før du pakker kanoen ned.Da hindrere du korrosjon i overgangene.Noe som blir bare tøv under montering.
 12. Er det noen so m har oversikt over hvilke vann det er verdt å prøve fiskelykken på Skjomenfjellet ? Skal på padle tur med Gautelisvannet som utgangspunkt og retur over Sitasjaure. Er bare ute etter å vite hvor det er verdt å ta et kast eller ti.
 13. Noen som vet om det går an å få tak i alpacka båter mer ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy