Gå til innhold
 • Bli medlem

lifeventure

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lifeventure

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tøft! Artig at dere tar steget fullt ut og følger drømmen. Dette blir spennende å følge med på. God tur, og lykke til med resten av forberedelsene!
 2. Ja, jeg mente ekte meierismør. Hvis du har oppi ca 100g smør, så blir du nok ikke sulten igjen på en stund skal du se
 3. Jeg har god erfaring med å tilsette margarin i frysetørret mat (real osv). Jeg har brukt å tilsette 80-100 g pr pose. Det gir lang metthet og man unngår "sukkersuget". Utfordringer med dette kan være sure oppstøt, og kroppen/hodet vil trenge en tilvenning. Det er tross alt en god del margarin... Som regel vil man ikke klare å spise opp alt. Et tips kan derfor være å helle ut noe av maten. Mindre vekt, samt at man sparer vann. Ellers så er jo fet spekepølse og ost knall som snacks.
 4. Jeg prioriterer fettrik mat fordi det har mest energi pr gram ift proteiner og karbo. Litt spekepølse og noen ostbiter er godis som lunsj, og det kan man gå lenge på. Fettrik mat gir dessuten lang metthetsfølelse.
 5. En liten avklaring: Du får to typer av norrøna recon pack. Den gamle og den nye (syncroflex). Begge er ensfarget grønn. Forsvaret har en etterligning av den gamle recon packen til norrøna (produsert av cato ringstad). Denne er kamuflasjefarget. Kvaliteten på denne er ikke i nærheten av de modellene som norrøna har produsert. Den heter heller ikke recon pack, men jegersekk!
 6. Jeg har norrøna recon pack syncroflex, og kan si at jeg er svært godt fornøyd! Den er virkelig et arbeidsjern, og tåler så og si alt. Jeg har bært alt fra mørtelsekker til flatpakket ikea-kjøkken med den og har aldri vært i tvil om den ville holde. Hvis jeg skulle peke på noe negativt med sekken, så er det egenvekta (4,9 kg). Men hvis man skal ha en sekk på 120 - 130 liter, så vil egenvekta uansett komme over 4 kg. Til å være en pakkrammesekk så synes jeg også bærekomforten er meget bra. Sekken passer ryggen ( i alle fall min) veldig bra, det er enkelt å justere rygglengden og det rotere
 7. Har du vurdert Norrønas Hjerkinn? Det er riktignok en jaktsekk, men funker like bra som dagstursekk. Mye sekk for pengene! [Hidden Content]
 8. Den brukes dersom du går i et område der det er fare for snøskred. Da fester du skredsnora til deg selv (med pilene pekende mot deg) og har den hengende bak deg mens du går. Hvis det går skred og noen finner snora, så kan de lede seg fram.
 9. [Hidden Content] Evt oppsøk et overskuddslager.
 10. Her er noen kart over Synnfjell: [Hidden Content]
 11. Ikke nøyaktig, men jeg har str 46 og måtte ha L.
 12. [Hidden Content] scroll litt ned.
 13. Lars Monsen hadde vel 55 kg i sin gregory denali pro under nordkalotten 365. Det er ikke en pakkrammesekk. Men rammesekk en absolutt en fordel når vekta er såpass!
 14. En snøskavl vil være et fint utgangspunkt for ei snøhule. For å finne ut om den er stor nok (bør være 2m høy og 3m dyp) så kan du bruke ei søkestang/skistav e.l. Størrelsen avhenger såklart hvor mange som skal ligge der, men de målene jeg oppgå er tiltenkt 2 personer. Når det gjelder størrelsen, så bør den ikke være for stor! Det er bedre med to mindre enn ei stor. Dersom hula blir stor så vil du oppleve en del sig i taket. Og når det gjelder taket, så bør det ha en konkav utforming fordi det bærer bedre enn et kvadratisk utformet tak. Det ligger for øvrig mye info på nettet om snøh
 15. Vær obs på at tdi motoren til audi (2,5l) har hatt en del problemer. [Hidden Content],5+tdi
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.