Gå til innhold

Kjetta

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har selv en WM Ultralite og kan trygt anbefale den. En fordel er at man kan fordele dunet ved å riste posen. På den måten kan man når det f.eks er varmt, riste mye av dunet over på den ene halvdelen og ligge under den delen som har mindre dun. Dermed slipper man og "koke" i egen svette. Ellers må jeg si at det er utrolig god liggekomfort i Ultralite, uten at jeg kan uttale meg om de andre posene. Ultralite + Exped Downmat 7 DLX / UL 7, har fungert optimalt for meg.
 2. Hva med noe fra woolpower. Er et utvalg hos www.skittfiske.no under "Bekledning, Skotøy" -> "woolpower" Best i test hos Villmarksliv: http://www.woolpower.se/no/files/ullundertoy.pdf
 3. Står noe her: http://www.aktivioslo.no/kanoutleie.php#kano_oslo
 4. Kjetta

  Exped DownMat

  Selger stoltrekk her: http://www.fjellsport.no//Product/AcVariant.aspx?AcpId=13.322056 Til DLX må du ha størrelse Large (395,-)
 5. Kjetta

  Exped DownMat

  Her er ihvertfall en video som viser hvordan den integrerte pumpen fungerer:
 6. Kjetta

  Exped DownMat

  Kjøpte her: http://www.fjellsport.no//Product/AcVariant.aspx?AcpId=13.EX32205089. til 979,-
 7. Kjetta

  Exped DownMat

  Takker for innspill. Da blei det et 7 DLX underlag med stoltrekk på meg.
 8. Kjetta

  Exped DownMat

  Vurderer og kjøpe meg et Exped DownMat liggeunderlag. Bør jeg kjøpe med eller uten integrert pumpe? Noen anbefalinger her...
 9. Kjøpte en Gregory Whitney fra MooseJaw i våres. Har brukt den på noen turer og er kjempefornøyd. Fantastisk bærekomfort. Åpning fra begge sider, fronten og toppen. Gode justeringsmuligheter, men husk at den kommer i X-Small, Small, Medium og Large. Mulig du må ha en i str Small. Virker veldig solid. Servicen hos MooseJaw er veldig bra. Frakten gikk også veldig raskt. Anbfales!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.