Jump to content

Molby

Aktiv medlem
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

About Molby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Molby's Achievements

 1. var der i helgen, kjempeforhold. bare å komme seg avgårde!
 2. Trakta (Litl Kornestind) (6-) Rulten (4+) Strandåtind (4+) Stetind (4) Reka (4+/5-) Stjerntinden (5-) Klovtinden (4+) Klokktinden (4-) Straumdaltinden (4+) Hamarøyskaftet (4) Topper som er understreket er unnagjort. Av disse utmerker selvfølgelig Trakta seg som den vanskeligste, her måtte man ty til teknisk klatring da det var vått.. (Austre) Rulten ser jeg spesielt frem til, men velger nok heller slingsbys rute istedenfor letteste vei da dette visstnok skal være en "klassiker".
 3. Piggtinden i Troms skal være gradert til 3+/4-. Den har nok i utgangspunktet vært vanskeligere, men en eller annen gjøk bestemte seg for å chippe ruta. For uinnvidde i klatresproget betyr det å forenkle ruta ved å forbedre/lage nye tak med hammer og meisel. Keipen i Sørfold skal være en mulig kandidat. Etter å ha besteget en rekke av toppene på lista kan jeg ikke annet enn å beundre pionerene som gjorde førstebestigningene. Tekniske og eksponerte flytt med lite sikring (hamptau rundt en utstikkende blokk) etc etc. Noe å tenke på for oss som kommer 100 år senere med svasko og linkcams til opp over ørene.
 4. THe North face Half Dome jacket er også ett bra alternativ.
 5. prøv the north face sin nye fjellstøvel: [Hidden Content] har brukt den siden april, meget fornøyd. god ankelstøtte, forholdsvis lette og meget god klyvesåle. løp og kjøp!
 6. arcteryx alpha SV er en "storfjellsjakke", lang både foran og bak. arcteryx beta er derimot en klatrejakke.
 7. har bastion, er überfornøyd. det fungerer meget bra og er uten tvil det beste teltet jeg har hatt.
 8. gikk turen du har tegnet inn i sommer. (fra vest mot øst). kurant klyving, klatreutstyr er ikke nødvendig...
 9. har brukt disse skiene i 2 år og er kjempefornøyd. Fungerer bra på all slags føre. løp og kjøp!
 10. Har lagd en ny liste med klassiske tinder fra Nord-Norge. Disse ble førstebesteget mellom ca 1880-1930. Ferdinand Schjelderup, Henning Tønsberg og Alf Bryn stod for mange av disse bestigningene fra pionertiden i norsk tindesport. Har funnet toppene i Norsk Tindeklub sine gamle årbøker. Flere vil muligens komme med.. [Hidden Content]
 11. Hvis man går ned til såpass lav primærfaktor blir det en vanskelig liste. Mange pinnakler kommer med da, det fins jo flere som ikke engang er besteget.. Feks i Lurøy og i Lofoten/Vesterålen..
 12. Straumdaltind i Rødøy er med på listen nå. Den er gradert til minst 4/4+.
 13. To topper er aktuelle på listen, Prekstoltind og Husbyviktind i Salten. Ukjent grad som krever mer undersøkelse..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy