Gå til innhold
 • Bli medlem

berland

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Stemmer i for Storsomrungnebba ja. Jeg har bilder fra en dag uten skyer: [Hidden Content]
 2. Med tillegget ditt for simulert horisont, blir programmet ditt bare enda mer interessant! Har du tenkt å publisere programmet, kildekode? Er grunnlagsdataene dine tilgjengelige for flere enn deg?
 3. [Hidden Content] Meget bra eksportmuligheter av kart.
 4. På vei opp på Ytre Sula mars 2006.
 5. Selv om 'gjest' tar i, så har hun/han et godt poeng.
 6. berland

  Sykkelveske

  Siste utgave av På Sykkel (utgitt av Syklistenes landsforening, www.slf.no) har en test (eller ihvertfall gjennomgang) av sykkelvesker. Ortlieb er selvsagt på toppen men også dyrest. Biltema sine mener jeg kom veldig godt ut.
 7. På [Hidden Content] finnes en kartmotor over Sverige (se "KartSök och Ortnamn" i menyen til høyre, krever Java). Jeg har også blitt fortalt av Sveaskog at Sveaskog skulle få seg en kartmotor i slutten av 2005, men den ser ikke ut til å ha kommet på plass ennå.
 8. Siktelinjer mellom Hårteigen og Gaustatoppen? Der er det ikke mye i mellom. Se [Hidden Content], tredje bilde. Gaustatoppen har vært i tåkeheimen begge ganger jeg har vært oppå, arg!
 9. Jeg tror ikke Snøhetta er plassert riktig på bildet ditt. Se [Hidden Content] for hva jeg mener er Snøhetta (selve bildet er ikke tatt av meg), sett fra Storheia.
 10. Alt syntetisk undertøy må vaskes regelmessig på mer enn 40 grader. Drit i vaskeanvisningen eller kjøp undertøy som er merket opp til 95 grader (noen produsenter skjønner dette). Før langtur (flere dagers bruk uten vaskemaskin), kjør undertøyet på en kokvask. Mitt bavac-undertøy ser ut til å tåle dette fint. Hvis undertøyet ditt stinker fordi du bare vasker på 40, regn også med at bakteriene fra undertøyet vil sette seg i vaskemaskinen og spre seg til resten av garderoben din. Jeg har også prøvd Norrønas trøye med sølvfiber. Denne lukter en anelse mindre, men har en "annen" lukt når
 11. Jeg tror Blåhø ligger utenfor venstre billedkant på bildet ditt av Trollhetta. Se [Hidden Content] (ikke like klare bilder som du har)
 12. Da har jeg fått tak i et klart bilde fra Storheia i retning Snøhetta (har ikke tatt det selv). Snøhetta ser ut til å ligge litt lenger til venstre enn indikert på bildet til andersnol
 13. Jeg er for tiden på et lite opphold på universitetet i Orlando, Florida (UCF). På klatreveggen i idrettsbygget her kan man ikke sikre før man har gjennomgått et to-timers kurs, man har ikke lov til å buldre noe som helst mens man venter på at de ansatte der skal sikre deg. Ikke får man bruke eget tau, ikke får man bruke egen klatresele (folka i klatreveggen vet jo ikke hvor dårlig din egen sele er), sikrer må være festet i bakken. Åttetallsknuten må være festet helt inntil selen, og taustumpen skal sikres med en prusikknute (hvis ikke kommer de og knytter den opp og knytter den igjen for deg).
 14. Jeg har mange av fjellene på [Hidden Content] men det er ikke like detaljert på Rondane som El Gringos beskrivelse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.