Gå til innhold
 • Bli medlem

Birgit

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Londonderry har vi også planlagt. Nå er også Bushmills Destilleriet booket inn. Godt å få litt tips angående vandrehjem. Vi har vært litt usikre på om det er greit for oss "godt voksne" å bo der................!
 2. Takk for mange svar. Belfast, The Giant Causeway er plottet inn. Det er også et fjell jeg i farten ikke husker navnet på, men det går pilgrimer dit. Får vel ta med Carrauntoohill i samme slengen. Var på Ben Nevis i Scotland for to år siden. Var så mye tåke at vi ikke så en meter, men vi hadde en flott tur. Enda bedre var det da vi kom ned og dumpa innom Ben Nevis inn og kjøpte oss en pint og hjemlaga,ølbrasert hjortepolse med potetstappe til. Det ble forresten to pint med øl.......................! Litt moro å gå på fjell andre plasser også. Vi skal som sagt dra på ryggsekktur til Irlan
 3. Birgit

  Juvass

  Noen som vet hvordan forholdene på Juvass sommerskisenter er nå?
 4. Takk for mange forslag. Vi har tenkt litt på Glittertind og Rasletind, så det var kjempehyggelig at også dere foreslo de toppene. Går på ferie neste helg, og skal først to uker til Irland. Har fremdeles to uker til fjellet etter det! Gleder meg!
 5. Hei. Jeg har planer om å traske på fjellet i sommer. Har litt lyst å legge en 2000 metertopp til min lille samling. Noen som kan foreslå en som er "lett tilgjengelig" hvis man kan si det på den måten. Jeg har vært på Snøhetta,Fanaråken og Galdhøpiggen. Det kan IKKE være klatring da jeg har høydeskrekk........................!
 6. Regner med dere hadde en kjempefin tur. Moskusene er noen flotte og mektige dyr!!!!
 7. Hei. Har selv bodd i telt på Dovre og så til sammen 17 moskus. Flotte dyr....! Tror ikke det er noe farlig å telte på Dovre. Moskusen er fredelig så lenge den ikke blir provosert og føler seg truet. Gå i en stor ring rundt den hvis du møter på en, da bryr han seg ikke. Husk at det er mye folk i området, og det er mange som telter der. Vi gikk oss på en sist helg. Plutselig sto den bare der - 30 meter unna oss. Vi snudde stille og rolig og gikk en omvei rundt den. Det går stort sett bra så lenge den får være i fred.
 8. Jeg så ikke at det var fugleliv som var hovedinteresse.....! Da er det Fokstumyrene dere må hoppe av, der er det rikt fugleliv!
 9. Hei. Jeg var på Dovre i helga. Gikk fra Grønnbakken(litt oppom kongsvoll), og mot Reinheim. Det er T-merka sti, lett terreng, og mange fine teltplasser langs elva. Da kan du ta fine turer rundt omkring der, i retning Snøhetta osv. Vi så tre moskuser. For to år siden telta vi i nærheten av Snøheim og så 17 stk. Mektige og flotte dyr i en mektig og flott natur. God tur!!!!!!!!!!!!!!
 10. Real turmat til middag. Bland porsonspakker med havregryn til frokost(ta med litt sukker/kanel)..Polarbrød/knekkebrød og tubeost. En knert cognac og litt småsnacks til kveldskosen. Orker man å bære er det også godt med en skvett vin.......! Det blir lettere å bære etterhvert!!!!!!!!!!!
 11. Tok litt feil her Vollasetra er SELVBETJENT den, men like nydelig for det. Ta en tur dit og opplev idyll!!!!
 12. Vollasetra i Sunndalen er bare helt nydelig
 13. Eneste turplaner i fjellet i sommer er at jeg sskal til fjells. Ut fra det tar vi det litt på sparketog ut fra værmeldinger. Det kribler i fjellføttene. I helga blir det Dovrefjell!!!!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.