Gå til innhold
  • Bli medlem

Floppsy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Floppsy

  1. Riktig. Ja, de er vel på tur ned hit nå
  2. Hei. I og med at gåsejakta nærmer seg lurer jeg på når det er realistisk å få sett gåsa rundt Nord-trøndelag.? Jakta starter 10. aug, men den dukker vel ikke opp før sept?! Kanskje noen har sett gåsa allerede?
  3. Du får bare ha meg unnskyld men sitter her å ser meg nesten til døde. Finner ikke noen av dine hytter på kartene. Er overhode ikke kjent i området så det hadde vært fint om du kunne vært mer spesifik? Bruker forøvrig karta på DNT sine hjemmesider, så vet ikke om det er jeg som ser dårlig eller om de i heletatt ikke finnes dewer.
  4. hehe, satser på litt folk, lange småkuperte strenkninger med mye mygg og bra fiskelykke:) Men fjellfinn er det DNT hytter du referer til ? Problemer med å finne hvor dette ligger.
  5. Hei. Lurer på om noen har turtips til trollheimen eller dovrefjell? Planlegger å gå i 4-6 dager hvor jeg primert bor i telte mitt, men ei natt i DNT hytte er ikke å forrakte. Fisking er essensielt og tenker for det meste å gå mellom fiskevann for å prøve fiskelykken. Håper på svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.