Gå til innhold
 • Bli medlem

halvvill

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om halvvill

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Joda jeg skrev vel at man kunne finne noe rundtomkring i hyllene enkelte steder, men den produseres ikke lenger, og steder hvor slikt brukes. Feks. Svalbard, er det lenge siden det var tomt.
 2. Desverre finnes det ikke mye ammo igjen til signalpennen med gjenger til patronene. man kan være heldig å finne noe i hyllene her og der. De ny pennene av plast har bare en klipsordning til patronene. men de er greie å få tak i da. Signalpistol i uoversiktlig terreng, kan nok heller være en risiko, enn en sikkerhet, da den går ganske langt ut. Man risikerer å skyte forbi det man ønsker å skremme, så skumle ting blir redd og flykter på deg.
 3. Nåja.. jeg vet ikke om jeg vil beskylde dem for å være kresen... jeg har spist mine poser med real, og har definitivt ikke ord på meg for å være kresen, men jeg drar ikke på en tur til hvor jeg baserer meg på real. Etterhvert så smaker alt sammen bare lim. selv knekkbrød med smør er mer apetittelig. og knekkebrød er ganske kjedelig.
 4. Har klart det kunststykket, å slette permanent alle søknadene, når jeg skulle lage en egen mappe til dem. de som fortsatt er interessert bes sende meg søknaden på nytt.
 5. Da vår dyktige guide, desverre ble så dyktig at han ble headhuntet til enn annen stilling her oppe på øya. Er vi atter en gang på utkikk etter en dyktig person til å være guide/kennelansvarlig hos oss. Svalbard Husky er en turistbedrift som tilbyr ulike aktiviteter knyttet til friluftsliv med hund, sommer som vinter. Kennelen består av ca 55 hunder og ligger 7 km fra Longyearbyen. Vi søker nå en kennelansvarlig/guide med godt lynne som ikke er redd for folk, bikkjer og utfordringer. Friluftserfaring og godt håndlag med dyr er en betingelse. Jobben er en heltidsstilling og består i å h
 6. [Hidden Content] Svalbard Husky har i vinter holdt hundekjørekurs for barn. Her er et innslag som ble vist på NRK Norge Rundt 14.01.2011
 7. Heisann, Siberian husky er en vennlig hund, som kan ha sterk jaktdrift. men både hannhund, og tispe vil egne seg godt som 1. hund for ferske hundeeiere. bare man husker at dette er en aktiv hund med stor trang til å komme seg ut, uansett vær. vil anbefale å lese seg godt opp på rasen, et bra sted å begynne er : [Hidden Content] eller [Hidden Content] forøvrig vil man få alle de samme gode egenskapene av en alaskahusky, da får man ikke et flott registreringsbevis fra NKK med de fordeler, og ulemper det måtte ha.
 8. Den store forskjellen til spot, er dekning. neste er alarmnivået. PLB går via SARsat til hovedredningssentralen. det vil si at det er den "store" alarmknappen. i områdene jeg ferdes, kan så mye gå galt, at denne vil jeg ikke være uten.
 9. Denne burde være i enhver oppakning: [Hidden Content]= Den koster litt i innkjøp, og en årlig avgift til post og teletilsynet, men gir den beste sikkerheten ved ulykke.
 10. Sjekk hvor store foreldrene er, er de 25-30 kg, er det ikke noe problem med 17,5 kg nå. Alaskahuskyen er en sunn hundetype, som ikke sliter med mange av de samme lidelser/ defekter, som mange rasehunder sliter med. Jeg hadde ikke bekymret meg for veksten, og ihvertfall ikke for matlysten, sålenge veksten er god.
 11. Da er vi på nytt ute etter folk. fra januar og fremover trenger vi guide/ kennelansvarlig. Sjekk ut våre hjemmesider for å se hva vi driver med, www.svalbardhusky.no vi tilbyr hybel, lønn etter avtale, og masse fantastiske opplevelser
 12. Må du ha Helsport? det finnes da andre telt som fungerer tildels svært bra, og som leveres i andre farger enn grønn.
 13. Jeg vil helt uforbeholdent anbefale det teltet, har hatt mitt i snart tre år nå, og er megafornøyd, på markaturer står teltet strøkent med kun tre plugger, det er riktignok 5 stenger å tre inn, men de er like bortsett fra den siste buen over forteltet. så teltet går opp på 5 minutter. i uvær bruker jeg et kvarter på å få det opp, og sikret. innendørs er det som en ballsal. skikkelig sittehøyde, og god høyde ute ved veggene. i tillegg merker man flere og flere smarte detaljer for hver gang man bruker det. rett å slett ett topptelt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.