Gå til innhold
 • Bli medlem

steinur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  353
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen ganger er det nesten gratis. Fast føre opp og flott renneføre ned igjen. Sol og stilt på toppen, av med skisko og sokker. Kanskje det viser på bildet, en rastunge (sementsnø) frem mot skisporet og hengeskavler på hø side oppe? Jeg hørte bråket fra toppen, best å holde seg midt på breen, på dager som denne. Ceciliekruna.
 2. Ett bilde fra Brattebakken i Bødalen, første påskedag, det blåste en utidig vind med føyke ned fra breen, kanskje ikke god nok grunn til å feige ut mot Lodalskåpa, men sånn ble det. Og ett fra idag, mot Sørsendalen, med vatnet nede og breen litt oppe til ve, sett fra Søreideskaret, på vei Jardalen rundt, helt stille. Det har vært påsken sin.
 3. Varg Skavl, forskjell fra Polar er at sistnevnte har uttagbar innerstøvel.
 4. .. og mor, og tante. Fin fortelling.
 5. Fremdeles skiføre fra 400m i Nordfjord. Sexy landskap?
 6. Mange fine bilder på Flickrkontoen din Erlnd, mye flott himmel.
 7. Monsenstandard. Måtte bare.
 8. Benytter sjansen til å nevne en fintur i Bremanger, som fottur kan den begynne ved å ta av fra grusveien opp til Steinfjellet, se kart i ut-link, godt merket. Vetvika, Vetvika. [Hidden Content]
 9. .. slår meg med på den. Broene til hø i bildet fører trolig til Kalvåg, som er tittelen på bildet?
 10. .. sjølsagt, takker.
 11. Fra Sessegga i Gloppen, Hyefjorden over kanten her hite. Mot Ålfote-/Gjegnalundsbreen. Gråfjellet bak til ve, med Gjegnabu litt hitover mot hø, oppgang fra Hope via Lavesteinen helt fra ve. Gjegnen gjemmer seg i tåka langt til hø. Skiføre til tusen.
 12. Endelig noen dager med skiføre av fineste sort, Nordfjord på sitt beste.
 13. Kan det stemme at Oziexplorer ikke går til Mac? Har kikket litt på info om Grass, uten å finne det jeg har sett av illustrasjoner mer anvendbart til mitt bruk. Er det for mye å be om at du legger ut et enkelt screenshot av et kartutsnitt sånn som du bruker det, med et spor fex?
 14. Blå dag (bildene lyger kanskje bittelitt). Førstemann til å skrive 2014 i toppboka, barnlig glede, menmen. Fint renneføre fra vel fjortenhundre- til femhundremeter.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.