Gå til innhold
  • Bli medlem

camparish

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om camparish

  1. Oslo sportslager har Andre expedition (samme sko som varg polar) i str 46,5. Jeg bruker også str 43 i sommersko og har en bred fot. Tror du 46,5 ville ha blitt for stort for deg Gisle?
  2. Jeg er på utkikk etter et par stivere 75mm fjellskisko med god støtte i ankelen. Bruker skoene til lange dagsturer i områdene rundt Longyearbyen, helst med flere fjelltopper og muligheter for telemark ned fjellsider. Etter mye research har jeg kommet fram til at Varg Polar vil passe mine formål bra, men jeg finner de ikke i min størrelse på nett. Jeg bruker str 43,5-44. Er de ute av produksjon? Jeg finner flere dagsferske referanser til skoene, noe som tyder på at de fortsatt er på markedet, men ingen nettbutikk fører dem i min størrelse. Virker som at alle sitter med bare rester igjen. Har dere noen tips om sko som vil passe mine formål, som fortsatt kan kjøpes på nett? (ikke si scarpa t4!) Et par brukte asolo extreme eller snowfield er heller ikke å forakte hvis noen vet hvor jeg kan oppdrive det. Takk for svar!
  3. Ble til at jeg og en kompis tok tog til Oppdal, skiheisen opp Vangslia og så turen opp til Blåauret via Finnpiggen. Retur til Trondheim samme kveld. Fin tur, litt mye vind =) alt klaffet bra med transport. Planlegger nå ny tur fra Bergen (hvor jeg bor og studerer) med en til to overnattinger på en betjent/ubetjent hytte med en til to toppturer i Voss/Hardangervidda områdene. Flott hvis noen har et forslag her og. Helst noe tilgjengelig i fra Bergensbanen.
  4. Hei! På grunn av manglende tilgang på bil er jeg på utkikk etter lett tilgjengelige toppturerer ved bruk av kollektivtrafikk. Min første plan var og ta tog til Kongsvold på Dovrebanen, gå inn til Reinheim for å overnatte og bestige Snøhetta dagen etter. Planen virket god og gjennomførbar, men nå som det er meldt -20 grader der til helgen - har jeg valgt å finne et nytt og forhåpentligvis litt mildere mål. Har du et forslag til en slik topptur? kriteriet er at det må være gjennomførbart med max en overnatting (helst ingen) med utgangspunkt i Trondheim og at det må være gåavstand til turområdet fra stasjon/holdeplass. En rask taxitur kan også taes med i regnskapet =) Setter pris på alle forslag. God tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.