Gå til innhold
  • Bli medlem

BabySnupp

Aktiv medlem
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om BabySnupp

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Støtter meg til ideen! Har alltid med meg min neongul sykkeljakke med reflekser på. Først og fremst fordi den er tynn og vindtett, så jeg bruker den mye på tur, men det er helt klart gjennomtenkt at den er gul. Ble faktisk oppdaget av helikopter pga den en gang, som landet og rådførte seg i forbindelse med et søk i Rondane..... GULT synes. Tips til de som synes vesten blir "ubukelig dødvekt" - bruk neongul vindjakke med reflekser!
  2. Takk for turen gutter! Hyggelig at vi innimellom kan bytte ut telt og kombinere toppene med sjarmerende hyttekos, god mat og litt roligere tempo! Denne helgen var herlig!!! Nå mangler det bare at jeg får med meg flere jenter...
  3. Hei! Noen som kan redde meg? Mine venninner har billett til Fjellfilmfestivalen.....og ikke jeg !! Har du billett men kan ikke dra? Si fra til meg i så fall da! For da blir jeg HOPPENDE glad ! Klem på forhånd!!!
  4. Hei du! Sikkert fint begge deler, men der det er litt bratt og smalt er det kanskje lettest å gå oppover og ikke nedover. Spesielt hvis man har litt høydeskrekk.... Da er det nok best å ta båten inn, gå over og ende på Gjendesheim. Hvis du har lyst til å passere alle og ikke prate mer enn i 1 sekund er det bra å gå motsatt, men å gå i "steamen" kan jo også være ganske sosialt, så jeg anbefaler det hvis du kunne tenke deg å prate og er av den sosiale sorten':lol:' (jeg for min del ble faktisk nesten kjent med noen da jeg gikk over der....)
  5. Så hyggelig da Julius! Sees nok i fjellheimen!
  6. Kunne ikke vært mer enig faktisk. Tror jeg har ganske lignende tanker når jeg en sjelden gang trasker i sentrum. Forfallet er stort. Da er lengselen til fjellet, stillheten og friheten stor!
  7. Dette ryktet har jeg også hørt, men ble svært positivt overraket i påsken! De var både hjelpsomme, hyggelige og blide mot oss telterne (hadde hørt negative rykter om at de ikke likte "telterne" så godt....! Var postivt overrasket! Kanskje det har skjedd en positiv forandring? Ikke vært så mye på Spiterstulen tidligere så har ikke sammenligningsgrunnlaget, men nå var det bra ihverfall!
  8. Mulig jeg er idealist og politisk korrekt kjære Julius. Og jeg er enig i at det kan bli trøbbel og bråk hvis vi blander ytterpunktene og plasser de på fanget til hverandre på en og samme hytte. Men det har jeg heller ikke ment at man skal. Jeg tror imidlertid ikke det vil bli slik heller. Har egentlig aldri opplevd store kulturkræsjer på DNT-hytternoen gang som ikke er til å leve med, og selv om jeg mener at man bør være åpne for at alle skal være velkomne på hyttene skal disse stedene være preget av normal respekt, oppførsel og toleranse. Og slik jeg opplever det er det faktisk slik det er. Det betyr vel at det er normalt hyggleige folk som tiltrekkes slike steder??!!! Men for all del, enig med deg i at folk som lager bråk og kvalme ikke har noe på slike hytter å gjøre! Men de bør få romme normalt hyggelige og folk av alle slag som interesserer seg for fjellet i ulik grad! Mulig jeg er litt naiv, men jeg er ihverfall positiv! Gleder meg til neste fjelltur
  9. Åh, det hørtes jo utrolig flott ut da!! Har lenge tenkt at vi burde brukt de ubetjente/selvbetjente hyttene mer. Har faktisk kun en tur til selvbetjent (i slutten av september), og det var som du sa helt supert. Men når kulden og vinteren sniker seg innpå blir det (selv for oss) litt tiltak å skulle dra av gårde, så jeg tror nok ikke vi klarer å oppmuntre mange selv om det er utrolig bra! Tiltaket blir for stort og hardt når dagene blir korte og mindre varme..... Håper dere får beholde tradisjonene deres!
  10. Synes det er bra at alle typer folk kan få anledning til å nyte hytter i fjellet jeg! Så bra at det fins hytter langs veien for de som kun ønsker å SE fjellene! Det er mange som synes dette er topp!! Så bra at det fins hytter hvor "bogstadveien/pannebåndgjengen" finner hverandre og i tillegg kan treffe litt mer "hardbarka tinderanglere" (og kanskje oppdage at fjellet kan gi dem nye verdier???)!! Så bra at det fins ubetjente og selvbetjente hytter langt til fjells som bare de som gidder å gå dit kommers seg til!! Og så bra det fins hytter med overveldende service og hyggelig personale som gidder å jobbe 24 timer i døgnet for at nettopp vi skal ha det bra enten vi ligger i telt utenfor eller i seng inne!! Selvsagt er det forskjell i service og standard overalt, men jeg blir litt trist av å høre mer negativ kritikk enn positiv!! Gi positiv kritikk til dem som fortjener det og legg således standarden for de andre på den måten! Ha fokus på det som er bra!! Fjellet for alle! Barn, unge, gamle, syke, handicappede, klatrere, vandrere, tindesamlere og søte, stygge, sosiale, ensomme, glade, triste.....ALLE! Fjellet er jo kanskje naturgaven i vårt land som ALLE bør få oppleve! Uansett.
  11. Jeg slutter meg til dere som nyter komforten med å bo innendørs! Det er jo digg da!! Ferdig mat, varme og ikke minst seng og dyne..... Jeg setter veldig stor pris på det sosiale hyttelivet og ikke minst luksusen. Jeg kunne klart alle netter innendørs jeg altså!!! Ingen problemer med å konvertere til luksus-babe jeg altså!! Og alle de hyttene jeg har vært på har vært helt fabelaktige på alle måter!! Men for min del blir likevel de fleste nettene i fjellet i telt, og grunnen til det er mange. For det første blir det ganske dyrt å bo innendørs hvis man er i fjellet veldig ofte. Bor man inne må man jo betale ganske mye når man skal ha alle måltider etc...og vi vet jo alle at det blir jo alltid litt eksta utover kvelden For det andre er det ofte et problem å kombinere de turene vi går på med tidspunktet på måltidene. Frokosten begynner så sent at vi vanligvis allerede har startet turen osv.... Så selv om det både er hyggelig og deilig å bo inne blir det likevel ofte slik at vi bor ute rett og slett av økonomiske og praktiske grunner. Men jeg setter VELDIG stor pris på å kunne bo i nærheten så vi kan betale for bruk av sanitær og ikke minst kunne ta en pils i fellesskap med andre!!
  12. Jeg bare takker og bekrefter at turen var overlegent flott!! Fantastisk vær, skikkelige artige toppunkter og ikke minst innmari bra turfølge (les: innmari ivrige, blide og smågærne folk (med unntak mayhassen som går under helgæærn!!))! Elsker klyving og klartring og litt nervøs spenning mot topper, så dette er noe for meg! Tar gjerne flere turer med dere! Og turrapporten din var nydelig Mayhassen! Stolt av å være første kvinne på en 2000-meter med deg!
  13. Jeg er enig med dere som anbefaler komablandinger med nøtter, rosiner, sjokolade etc. For meg føles dette som et tilskudd som gir mer langvarig energitilskudd enn de fleste energibarer.... (Kanskje bortsett fra Snickers som nevnt her, men den er jo nesten som en bombe; full av nøtter, karamell og sjokolade....). Men når det gjelder komblandingen da, så har jeg god erfaring med å tilsette litt salt så man også får tilskudd av det. I tillegg er jeg veldig begeistret for å ha VALNØTTER i blandinga i tillegg til andre nøtter. Mykere nøtter som er lettere og raskere førdøyelig for kroppen enn hasselnøtter og andre "harde nøtter"...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.