Gå til innhold

danhan2

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Heisann! Jeg og noen venner har tenkt oss på en tredagers kanotur i Vansjø. Vi har planer om å starte ved Vaskeberget. Jeg vet at Moss Kajakklubb leier ut kanoer fra Nesparken, men det gir en unødvendig og kjedelig omvei. Jeg vet at det var mange kanoer ved Vaskeberget før, men vet ikke hvordan det er nå. Finner ikke noe kontaktinfo om Vaskeberget på nettet. Er det noen som vet om enten tlf eller epost til Vaskeberget evnt Speidern i Moss/Rygge?
  2. Okei, da må jeg nok legge litt mer penger i dette. Får vel ta meg en tur til Oslo og oppsøke et par butikker som virkelig kan dette. Har noen en beskrivelse av hvor i Oslo anbefalte butikker ligger, og når evnt. salget starter?
  3. Hei. Jeg har tenkt meg på et par fjellturer i sommer, blant annet Bukkelægeret og Surtningssui, men jeg har ikke noe å gå i bortsett fra joggesko. Vil gjerne ha tak i et par fjellstøvler. I og med at jeg går ganske lite i fjellet i forhold til mange av dere her inne, vil jeg ikke legge for mye penger i fjellstøvlene. Jeg trenger ikke de aller beste skoene, bare et par som er behagelige og ellers greie nok. Har dere noen støvler å anbefale i prisklasse max 1500,- ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.