Gå til innhold

nybegynner

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. nybegynner

  Riva 3 eller Voile 3 Pin Hardwire?

  Takk for svar, steinur. Riva er nok et bra alternativ, men det blir (desverre...) bare med det ene paret med ski... Det er vel derfor jeg har kjørt meg inn i problemstillingen... Pose og sekk, ja takk, alt sammen.... Takk for svar uansett!
 2. Heisann. Jeg skal kjøpe bindinger og ski for fjellkjøring og kanskje litt i bakke i ny og ne (bortover og nedover, m.a.o.). Har bestemt meg for Fischer E109 ski, og har Crispy Sypolen lærstøvler. Jeg lurer nå på hvilken binding jeg bør velge. Vurderer Riva 3 og Voile 3 Pin Hardwire Telemark Binding. http://www.voile-usa.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=608-21&Category_Code=Off-Piste&Product_Count= Hadde egentlig bestemt meg for sistnevnte (den fåes også med utløsersystem), men har sett at Riva 3 er vesentlig rimeligere. Hovedsaklig skal utstyret brukest til vanlige fjellturer, som Hadangervidda i påsken, men ønsker også muligheten for å bruke bindingene med plaststøvler i bakke. Ser for meg at det kommer til å bli en del bakkekjøring. Passer tre-pins med plaststøvler? Hadde satt stor pris på kommentarer/anbefalinger angående bindingene (og ski/sko-kombinasjonen...). Takk for alle svar!
 3. nybegynner

  Jakke for hele året

  Heisann og takk for kjapt svar, breisladd! Bruker du denne jakka hele året, på langrenn i fjellet, i slalombakken, sommer, etc...?
 4. nybegynner

  Jakke for hele året

  Heisann alle sammen! Jeg er på leit etter en jakkeløsning for hele året. Er det noen som har kommentarer til følgende to alternativer: Alternativ A: Lett microfiberjakke: http://www.dnt-turutstyr.no/article.php?fo_id=4043&ar_id=8204 Vindtett softshelljakke: http://www.route62.se/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.pl?funk=visa_artikel&artnr=2652r Alternativ B Softshelljakke og passende undertøy http://www.norrona.com/web/products.nsf/AppWPByDescriptionNO/11d63e99e601f80dc1257023000bf6f9?OpenDocument Har tenkt å bruke jakka/jakkene vinterstid (Hardangervidda, slalåmbakken, Svalbard), vår, sommer og høst i fjellet. Jeg kommer til å ha regntøy i tillegg. Tanken bak Alternativ A er at det virker mer allsidig enn B. Jeg kan for eksempel på varme sommerdager velge å kun bruke microfiberjakka, eller på kjølige høstdager kun bruke softshelljakka. På vinteren kan jeg regulere med godt ull- eller superundertøy og fleece. Men så lurer jeg på om dette bare er en overkill, og at Alternativ B er mer en nok. Ser jo at mange går med rene bomullsjakker og godt undertøy og er happy med det. Jeg synes dessverre det er en bortimot ugjennomtrengelig jungel og ser at det finnes utall meninger og erfaringer rundt temaet. Egentlig har jeg ikke lyst til å "prøve og feile", for utstyret er jo bare sykt dyrt. Håper derfor at noen kan gi meg noen nyttige tips. Takk alle sammen!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.