Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas H

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei..noen som har erfaringer fra dette området. Selger de gassbeholdere av samme type som i Norge med gjenger?
 2. Hei..er det noen som har erfaringer med disse? Går de til oppsatt tid? eller hopper de over avganger for å fylle opp bilene. Ska reise i tidsrommet 12-14 fra Geneva til Chamonix nå i sommer. [Hidden Content]
 3. Hei..noen som har erfaring med bagasjetransport fra Chamonix til Zermatt. Slik at du slipper å dra tilbake til Chamonix etter endt tur?
 4. Vi klatret Stetind via normalveien 4 juli i nydelig vær. Veldig mye snø normalveien til Halls fortopp. Snøflekker og litt is på eggen, men uproblematiask klatring. Det var klatrere på sydpillaren samme dag , og de traff jeg igjen på Svolværgeita senere. De kom opp.
 5. Thomas H

  Stetind

  Hei..noen som har en "føre rapport" fra Stetind? Mye snø igjen i annmarsjen. Er det snøfritt fra Halls fortopp og videre langs eggen til topps?
 6. [Hidden Content] Jagged Globe fra England..solid firma med lange tradisjoner. Her får du to fjell, og prisen er til og med billiger en mange av de Norske..her topper du ikke Kili før natten til den 9 dagen. Flott opplegg som kan annbefales.
 7. Et bra intervju..virket som en meget reflektert og fornuftig klatrer. Var på foredrag med Lars N på Madla for 2-3 år siden og også det var et bra foredrag med reflekterte meninger og han fortalte historien om K2 på en verdig måte for de som desverre mistet en kamerat og ektemann her..
 8. Hva er annbefalt rute med ski fra Ustaoset til Haugastøl da? Er det mulig å gå langs vannkanten ved vei/jernbane?
 9. Hei..er vannene mellom disse to plassene sikre? Går det fint å gå på ski over her? Teker da på Ustevannet og Sløddfjorden..
 10. Hvis du klarer å gå fra 10 moh til 2300moh på en time er du veldig sprek...:)så lenge du ikke tilbringer natten der oppe burde det gå greit. Mennesker kan bli høydesyke fra 2000m og oppover...
 11. Kom nettop hjem fra denne turen og jeg brukte denne som jeg også brukte på Grønland...svettet i den til og med på 5000m så den er mer en varm nok: [Hidden Content] Min far lånte en annen ajungilak-sovepose av meg som har komfortgrense ned til -9, og den i kombinasjon med en fleecepose holder også i massevis. Så lenger du holder deg frisk og tåler høyden er dette en meget enkelt tur. Største problemet for meg er å ikke få "for mye" magesjau..vær viktig med hygiene der du selv kan styre det. Bruk vannrensetabletter-antibac osv.. I vår gruppe kom 22 av 23
 12. Hei..noen som har erfaring med denne skoen. Er usikker på hva nummer jeg skal bruke. Bruker 43 i La Sportiva Spantik Bruker 43 i La Sportiva Evo Bruker 43 i La Sportiva Trango Bruker 43 i Scarpa Cristallo Er dt noen som har Scarpa Phantom 6000 og noen av de skoen ovenfor som kan uttale seg?
 13. Nei..det var bare en fin spasertur..mye blå is...fint å ligge på hytta ned i skaret på 2800m for avklimatisering...Va kanonheldig med 5 flotte turdager her nede..ble mye klatring i Piz Bernina massivet..
 14. Hei..er det noen som vet kos ruta er mellom heisstasjonen Murtel til Corvatsch. Er det mulig å gå/klyve her for en person? Og hvordan er ruta/eggen mellom Corvatsch Bergstation og Piz Murtel?
 15. Du kan glede deg til denne turen. Den er flott. Jeg gikk denne i 2009 fra Aguille du Midi, mens vi gikk ned igjen normalruta. Så vi fikk hele fjellet i løpet av en dag. tok første gondol opp, og startet vel rundt 07.00 fra Aguille du Midi. Punktet du beskriver som er ca 80-100 m med 50-60% bratthet er ikke vanskelig for en fjellvant. Guider og reiseoppratører liker å dramatisere det punktet litt. Vil absolutt annbefale denne ruta som du også skal gå istedenfor normalruta(som er overbefolket)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.